«Ο κυριότερος λόγος που έγινε αυτό είναι...» - Η απάντηση της Νατάσας Μποφίλιου στο σάλο με τα ρούχα της στο Λονδίνο 

« Να φοράω στενά ρούχα μου άμα θέλω, να βγάζω τα β@@ μου άμα θέλω...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ο κυριότερος λόγος που έγινε αυτό είναι...» - Η απάντηση της Νατάσας Μποφίλιου στο σάλο με τα ρούχα της στο Λονδίνο 

Πρώτη φορά στις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι αναρτήσεις με τα φανταχτερά ρούχα σε πρόσφατο ταξίδι της στο Λονδίνο θέλησε να απαντήσει η Νατάσα Μποφίλιου στο podcast του Pride Radio 986 και στον Τάσο Μπιμπισίδη.

Να υπενθυμίσουμε πως η τραγουδίστρια πριν λίγο καιρό βρέθηκε στην όμορφη πόλη της Αγγλίας και αποδέχτηκε την πρόσκληση της Τόνιας Μητρούδη που είναι δημιουργός γνωστού fashion brand και πόζαρε φορώντας εντυπωσιακά ρούχα.

Η ίδια έχει μιλήσει στο παρελθόν για επαναστάσεις και έχει εκφράσει πολιτικές πεποιθήσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με αυτή την κίνησή της για αυτό και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μέχρι και στο Twitter (δείτε εδώ τα σχόλια του κόσμου).

Η απάντηση της Νατάσας Μποφίλιου στο σάλο με τα ρούχα της στο Λονδίνο

«Έχω κριθεί πολλές φορές για την εικόνα μου, και από τη μία πλευρά και από την άλλη. Δηλαδή έχω κριθεί για την εικόνα μου, γιατί δεν μπορώ να είμαι έντεχνη τραγουδίστρια και να είμαι ντυμένη έτσι. Δε μπορώ να τραγουδάω αυτό το είδος μουσικής και να έχω τα μαλλιά μου σε αυτό το χρώμα. Πρέπει να αδυνατίσω γιατί δεν γίνεται να φοράω στενά ρούχα. Έχει έρθει καλλιτέχνιδα και μου έχει πει “μα δε μπορεί να είσαι αυτά τα παραπάνω κιλάκια και να φοράς τόσο στενά ρούχα, πρέπει να φοράς φαρδιά ρούχα”.

Μα εγώ ήθελα να φοράω στενά ρούχα για να επιβάλω το δικαίωμά μου να κάνω ό,τι μου γουστάρει. Να φοράω στενά ρούχα μου άμα θέλω, να βγάζω τα β@@ μου άμα θέλω, οπότε εγώ είχα την ανάγκη να το διεκδικήσω χωρίς να έχω τα εργαλεία να τοποθετηθώ σε αυτό και να το εξηγήσω.

Αυτά είναι τόσο παρωχημένα, τόσο πασέ, τόσο γελοία και οι άνθρωποι που τα λένε –αν θες την προσωπική μου άποψη- δεν τα πιστεύουν. Θα φοράω τέτοια ωραία ρούχα, όποτε μου προτείνεται, γιατί αγαπώ πολύ και τη μόδα που δεν το έχω κρύψει. Επίσης, δεν έχουν βαρεθεί κάποιοι άνθρωποι να το λένε; Έτσι ντύνομαι από 18 χρονών που έχω βγει σε αυτή τη δουλειά. Νομίζω ότι δεν έχω προσποιηθεί.

Ο κυριότερος λόγος, νομίζω, που έγινε όλο αυτό, δεν είναι επειδή είμαι γυναίκα, είναι επειδή είμαι γυναίκα, αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου», ανέφερε η Νατάσα Μποφίλιου (δείτε εδώ το story που είχε δημοσιεύσει αμέσως μετά τον χαμό).