Έγινε γνωστό πως... - Πολύ ευχάριστα νέα για την ηθοποιό Μαρία Καβογιάννη

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Η Μαρία Καβογιάννη είναι από τις πιο γνωστές και σπουδαίες γυναίκες ελληνίδες ηθοποιούς μετρώντας πολλές τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες, με την πιο πρόσφατη, αυτή στο Maestro , του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που μπήκε στο Netflix και έλαβε άπειρα μηνύματα για την απίστευτη ερμηνεία της (δείτε εδώ μερκά από αυτά).

Η σπουδαία ηθοποιός, δεν κάθεται ποτέ σε αδράνει και συνέχεια κάτι ετοιμάζει είτε τηλεοπτικά, είτε θεατρικά. Να υπενθυμίσουμε ότι η Μαρία Καβογιάννη είχε πριν από μια εβδομάδα γενέθλια και είχε πολλούς γνωστούς ηθοποιούς και καλλιτέχνες στο πλευρό της (δείτε εδώ στιγμιότυπα). Η ίδια, ετοιμάζεται όμως για ένα νέο ρεκόρ, καθώς θα είναι η μόνη ηθοποιός φέτος που θα συμμετέχει ως πρωταγωνίστρια και σε τρίτη σειρά.

Τα ευχάριστα νέα της Μαρίας Καβογιάννη

Ανάμεσα σε δύο κόσμους

Η Μαρία Καβογιάννη κάνει μία μεταστροφή και από το δράμα του Maestro και την υπερβολή στα συναισθήματα της Αγάθης στο «Μία Νύχτα του Αυγούστου», γυρνά στην κωμωδία με έναν μεταφυσικό τρόπο. Αυτές τις εναλλαγές μόνο εκείνη μπορεί να τις κάνει με τέτοιο τρόπο και με το κοινό να την αποδέχεται και να την θαυμάζει σε κάθε τι που υποδύεται.

Αυτή τη φορά στην σειρά των 12 επεισοδίων «Ζωή» του ΑΝΤ1+, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα Φεβρουαρίου, θα μεταμορφωθεί στην Ζωή, μία απλή εργαζόμενη γυναίκα που δίνει καθημερινά τον αγώνα της για να θρέψει την οικογένειά της, δίχως την συμπαράσταση από τον σύζυγο και τον γιο της.

Ένα ατύχημα όμως το οποίο παραλίγο να σταθεί μοιραίο, την οδηγεί σε μία μεταφυσική διάσταση και όταν τελικά επανέρχεται θα λειτουργήσει σαν δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα σε δύο κόσμους. Θα έχει την δυνατότητα να βλέπει μόνο εκείνη ως αληθοφανή οράματα, εκείνους που έφυγαν από την ζωή απότομα και δεν κατάφεραν να εκπληρώσουν μία επιθυμία τους και ένα όνειρό τους

Και θα προσπαθεί να τους βοηθήσει να το εκπληρώσουν με κάθε τρόπο. Τις περισσότερες φορές χιουμοριστικό.

Στο πλευρό της η Μαρία θα έχει την Ευδοκία Ρουμελιώτη με την οποία θα δουλέουν μαζί σε ένα μινι μάρκετ, αλλά και την Κατιάνα Μπαλανίκα. Και οι δύο είναι φίλες της και στη πραγματική ζωή.

Στα παρασκήνια γυρισμάτων, η Μαρία μαζί με την Ευδοκία ξαναθυμήθηκαν το παρελθόν τους. Με τις απίστευτες φάρσες που έκαναν στο θέατρο και τα video τους που γίνοντα viral. Αυτή τη φορά η Καβογιάννη έκανε μαθήματα Instagram και σωστής λεζάντας στα post.