«Το είπε αυτό για...»: Άναυδη η Κατερίνα Καραβάτου σε σχόλιο του Λάκη Γαβαλά

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Το είπε αυτό για...»: Άναυδη η Κατερίνα Καραβάτου σε σχόλιο του Λάκη Γαβαλά

Το πρωί της Παρασκευής (20/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου. Η παρουσιάστρια του My Style Rocks, που πριν από λίγες μέρες έκανε πρεμιέρα (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση) μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του Open για το ριάλιτι μόδας, αλλά για τα σχόλια που έλαβε από τον Λάκη Γαβαλά.

Ο ίδιος, ωστόσο, την Τετάρτη 11/1 παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δανάη, και μίλησε για τον διαγωνισμό μόδας, απαντώντας και για την παρουσιάστρια αυτού, Κατερίνα Καραβάτου (δείτε εδώ το δώρο που έκανε ο Ατζούν στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου).

«Δεν θα είμαι στο My Style Rocks γιατί ζητάω ένα κλίμα πολύ πιο αξιοπρεπές από αυτό που θα έπρεπε να υπάρχει. Δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ με κάτι άλλο τις Παρασκευές και τα Σάββατα μου πέρα από τις σχολές που διδάσκω. Η οικονομική πρόταση ήταν καλή, άλλωστε τους φέρνω πάρα πολλά προϊόντα», είπε αρχικά ο ίδιος.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν είχα δει ποτέ όρθια την Κατερίνα Καραβάτου. Όταν είχα συνεργαστεί λίγο μαζί της ήταν καθιστή. Κάτι θα ξέρει το κανάλι, που δεν ξέρω εγώ, για να επέλεξε την Κατερίνα Καραβάτου. Το οπτικό πεδίο έχει να κάνει με την παρουσιάστρια. Μπορεί όμως η Κατερίνα Καραβάτου να άλλαξε και να θέλει να παρουσιάσει εκπομπή μόδας».

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι του Acun ήθελαν να έχουν δύο άτομα από το GNTM οπωσδήποτε. Δεν τους ενδιέφερε ποιους», κατέληξε.

Η απάντηση της Κατερίνας Καραβάτου στο σχόλιο του Λάκη Γαβαλά

«Είναι μία νέα πρόκληση, μία νέα εμπειρία. Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, οπότε δε μπορεί να μου λείπει αυτό που έκανα. Είναι κάτι πολύ ωραίο» δηλώνει η Κατερίνα Καραβάτου για το reality μόδας του ΣΚΑΪ και τονίζει: «Όταν μου το πρότειναν, χάρηκα πάρα πολύ με τα λόγια που άκουσα και αυτό με έκανε να πω το ναι».

«Είναι πάρα πολύ μεγάλη μου χαρά να είμαι εκεί μαζί με την κολόνα του σπιτιού μας, τον Στέλιο Κουδουνάρη. Την Ηλιάνα την αγαπώ πάρα πολύ και τον Δημήτρη όχι απλά τον σέβομαι… δεν έχω λόγια για το ταλέντο του» σχολιάζει για την κριτική επιτροπή του show, σημειώνοντας ότι ακόμη και από τις παίκτριες η ίδια μαθαίνει πράγματα για το στυλ.

«Σιγά-σιγά, επειδή αυτά είναι τα πρώτα επεισόδια, βρίσκουμε κι εμείς τα πατήματά μας. Είναι κάτι που δεν το ‘χουμε ξανακάνει. Νομίζω ότι θα πάει καλά» αναφέρει στη συνέχεια η Κατερίνα Καραβάτου για την πορεία του My Style Rocks.

Ωστόσο, η Κατερίνα Καραβάτου έμεινε έκπληκτη όταν έμαθε πως ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε την εμφάνισή της, λέγοντας πως κάποιες φορές ντύνεται σαν να έχει να πάει σε… πάρτι μπότοξ με τις φίλες της.

«Εγώ; Αλήθεια το είπε αυτό ο Λάκης; Δεν το έχω ακούσει. Εγώ σε πάρτι μπότοξ δεν μπορώ να πάω, γιατί έχω μία πάθηση και δεν επιτρέπεται. Δεν έχω κάνει ποτέ ούτε μπότοξ, ούτε υαλουρονικά. Τον Λάκη τον υπερλατρεύω και σέβομαι πάντα τις απόψεις του» απαντά η Κατερίνα Καραβάτου.