«Είδαμε ένα περίεργο φως να είναι κάτω και να...» - Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε ότι έχει δει UFO μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη

Η απίστευτη ιστορία που διηγήθηκε στον αέρα της εκπομπής της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είδαμε ένα περίεργο φως να είναι κάτω και να...» - Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε ότι έχει δει UFO μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη

Μια απρόσμενη αποκάλυψη έκανε το πρωί της Πέμπτης 20/01 η Ελένη Χατζίδου μέσα από την εκπομπή της «Breakfast@Star» που ξάφνιασε τους συνεργάτες της αλλά και τους τηλεθεατές.

Αρχικά η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που προχώρησε ερωτικά με τον σύζυγό της με αφορμή το θέμα της συζήτησης που είχαν. Συγκεκριμένα, η ομάδα της εκπομπής μιλούσε για το σεξ και μετά από πόσα ραντεβού έρχεται, κάτι το οποίο θέλησε να αναφερθεί εκτενώς η παρουσιάστρια, χωρίς ίχνος δισταγμού.

«Το πρώτο ραντεβού δεν θα πρέπει να περιέχει σεξ. Συγγνώμη εάν ακούγομαι παλιακιά αλλά το πιστεύω πολύ. Αν θες πάρα πολύ και σου βγει, κάν’ το» ανέφερε η Λιλή Πυράκη στην αρχή της συζήτησης ενώ η Μαίρη Αργυριάδου συμπλήρωσε: «Υπήρχε μία εποχή η προκατάληψη ότι εάν η γυναίκα ενδώσει από το πρώτο ραντεβού… Εγώ λέω: αφεθείτε ελεύθεροι».

Τότε, η Ελένη Χατζίδου πήρε τον λόγο και είπε στον Ετεοκλή: «Εμείς τι κάναμε; Σχετικά γρήγορα, δεν το κουράσαμε, ε;» με τον ίδιο να απαντά: «Εμείς είμαστε εξαίρεση. Οι συγκυρίες το έφεραν έτσι. Δεν σημαίνει ότι εάν περιμένεις τρεις μέρες ή πέντε ή δεκαπέντε είσαι πιο σοβαρός ή το βλέπεις σοβαρά και αν το κάνεις απ’ το πρώτο δεν είσαι. Δεν πρέπει να υπάρχει σχέδιο. Πρέπει να κάνεις αυτό που νιώθεις».

«Εγώ πιστεύω ότι ούτε φιλί πρέπει να δίνεις στο πρώτο ραντεβού» πρόσθεσε η Ελένη Χατζίδου (δείτε εδώ το βίντεο).

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις της τραγουδίστριας δεν έμειναν εκεί....

Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου για τα... ufo

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια ανέφερε ότι στο παρελθόν είχε δει... UFO και μάλιστα μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη. Τόσο ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου όσο και οι υπόλοιποι της ομάδας έμειναν με το στόμα ανοιχτό με αυτή την αποκάλυψη η οποία έγινε με αφορμή την είδηση, ότι στις ΗΠΑ υπάρχουν πάνω από 500 αναφορές από στρατιώτες για UFO.

«Εγώ σας έχω πει ότι μια φορά που ήμουν μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη στο αυτοκίνητο, είδαμε ένα περίεργο φως να είναι κάτω και να αρχίσει να ανεβαίνει, να ανεβαίνει, να ανεβαίνει... Το είδαμε όλοι στο αυτοκίνητο. Σίγουρα θα το θυμάται ο Γιώργος» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου.