«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας δαιμονικός άνθρωπος»

Αγαπημένος ηθοποιός αποκαλύπτει...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε το κίνημα του MeToo στην Ελλάδα, έγινε ο κακός χαμός με τους ανθρώπους ιδιαίτερα από τον χώρο της υποκριτικής και όπως είναι γνωστό εδώ και μήνες, ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετώπιζαν και συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν πολύ βαριές κατηγορίες για βιασμό και όχι μόνο (δείτε εδώ το πόρισμα για τον δεύτερο).

Ο Γιώργος Κιμούλης βρέθηκε επίσης στο στόχαστρο, εξαιτίας της κακοποιητικής του συμπεριφοράς σε συναδέλφους του, χωρίς βέβαια να υπάρχει υπόνοια για σεξουαλική παρενόχληση, όμως ο ίδιος φαίνεται πως τα έχει αφήσει όλα πίσω του και συνεχίζει κανονικά την καριέρα του και, μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει να παίζεται η παράστασή του.

Ποιος ηθοποιός σχολίασε τον Γιώργο Κιμούλη

Στην κάμερα του Happy Day, λοιπόν, στο κανάλι του ALPHA, την Παρασκευή 20/1 μίλησε ένας αγαπημένος ηθοποιός, ο Μάνος Βακούσης, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο "σανίδι" και εξέφρασε την δική του άποψη πάνω σε αυτό.

«Έχω πει κάποια όχι σε τηλεοπτικές προτάσεις, αυτό είναι λάθος ίσως, γιατί πιστεύω ότι θα ξανακάνω πάλι δουλειά με τον Σωτήρη», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Είναι ένας δαιμονικός άνθρωπος που ξέρει να ελίσσεται. Είναι ένας καλλιτέχνης που έχει ενδιαφέρον σε αυτό που κάνει. Δεν ένιωσα άσχημα που θα παίξει. Όλα τα άλλα είναι σε εξέλιξη».

Διαβάστε επίσης: «Μακάρι να με ευλογήσει να...» - Η Βογιατζάκη αποθέωσε τον Κιμούλη λίγο μετά τις καταγγελίες στο όνομά του