Στιγμές ευτυχίας για την Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά - Η φωτογραφία με το πρόσωπο του μικρού Κάρολου

Η φαντασμαγορική τούρτα που επέλεξαν για τα γενέθλιά του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά - Η φωτογραφία με το πρόσωπο του μικρού Κάρολου

Η Βίκυ Καγιά είναι παντρεμένη εδώ και εννέα ολόκληρα χρόνια με τον Ηλία Κρασσά και οι δυο τους βιώνουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας και έρωτα και αυτό φαίνεται σε κάθε εμφάνισή τους (αυτό είναι το μυστικό για να διατηρούν την "φλόγα" του έρωτά τους αναμμένη). Πρόσφατα, μάλιστα, έπεσαν όλα τα βλέμματα πάνω τους κατά την βραδινή τους έξοδο τα μπουζούκια (δείτε εδώ ποια της "έφαγε" την θέση στο Shopping Star).

Μπορεί το ζευγάρι να κρατάει χαμηλό προφίλ από τα φλας των φωτογράφων που τους απαθανατίζουν κυρίως τα καλοκαίρια στην Μύκονο, αποφάσισαν να διασκεδάσουν με καλή παρέα. Άφησαν για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο NOX όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την Καίτη Γαρμπή.

Λαμπερή και κούκλα όπως κάθε φορά η Βίκυ Καγιά. Μπορεί να έχει φέρει στον κόσμο δυο παιδιά, ωστόσο διατηρεί ένα απίστευτο σώμα με φλατ κοιλιά. Επέλεξε λοιπόν να φορέσει ένα εφαρμοστό παντελόνι με λευκό τοπ που είχε πούπουλα.

Καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς τους το μοντέλο - παρουσιάστρια δεν σταμάτησε να χορεύει, ενώ κατάφερε να σηκώσει και τον Ηλία Κρασσά για να χορέψουν μαζί. Δεν έλειψαν επίσης τα καυτά φιλιά στο στόμα χωρίς να τους νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα (δείτε τις αναρτήσεις που έκανε στο Instagram).

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς μπουζούκια

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς καυτά φιλιά

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς βραδινή έξοδος

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς

Το πρόσωπο του γιου της Βίκυς Καγιά

Οι δυο τους, όπως προαναφέρθηκε, έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, και ο μικρός τους γιος της Παρασκευή 20/1 έχει τα γενέθλιά του, όπου κλείνει τα πέντε του χρόνια. Επομένως, είναι μία ακόμη ημέρα γιορτής για το ζευγάρι, αλλά και όλη τους την οικογένεια.

Η μανούλα, μάλιστα, θέλησε να το γιορτάσει και να δείξει την χαρά και την περηφάνεια για το παιδί της δημόσια, αναρτώντας μερικές φωτογραφίες με εκείνον, από τις πιο γλυκές στιγμές τους μαζί με τον πατέρα του και την αδερφή του και την συνόδευσε με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Happy 5th birthday to our smooth operator,Karolos Elias! Ευγενικός, άνετος, αγαπητός, αστείος, ένας έξυπνος νεαρός! Σε αγαπάμε περισσότερο από όσο οι λέξεις μπορούν να το εκφράσουν», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και γέμισε με μηνύματα και ευχές.

Λίγη ώρα αργότερα, το ξανθό μοντέλο δημοσίευσε και την τούρτα που επέλεξαν για την αδυναμία τους, την οποία επιμελήθηκε, φυσικά, η επιχείρηση του Ηλία Κρασσά.

«Χρόνια πολλά στο γλυκό μας αγόρι», σημείωσε.

Βίκυ Καγιά γιος
Instagram / Βίκυ Καγιά

Βίκυ Καγιά Κρασσάς γιος
Instagram / Βίκυ Καγιά