«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί φίλε» - Η "πληρωμένη" απάντηση του Δημήτρη Οικονόμου στον Αντώνη Κανάκη

Τον αποστόμωσε...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί φίλε» - Η

Την Πέμπτη 19/1 μέσω των Ράδιο Αρβύλα στο κανάλι του ΑΝΤ1, ο Αντώνης Κανάκης αποφάσισε, παρόλο που έχει περάσει καιρός, να σχολιάσει την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτσοκόη (δείτε εδώ γιατί έκανε χειρουργείο) από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, αποκαλύπτοντας συγκεκριμένα για την τελευταία ημέρα της συναδέλφου του στο στούντιο, "αδειάζοντας" παράλληλα τους δύο συμπαρουσιαστές της, Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο (δείτε εδώ τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους).

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Την Μαρία Αναστασοπούλου πολύ την συμπαθούμε. Υπάρχουν δύο κυρίες στην ενημέρωση, που σε αυτές θα αναφερθούμε τώρα και τις συμπαθούμε πολύ. Η μία είναι η Μαρία Αναστασοπούλου. Γλίτωσε το κορίτσι. Δόξα τω Θεώ γλίτωσε. Συμπαθούμε και την Ντόρα Κουτροκόη. Γλίτωσε κι αυτή.

Έκανε μια εγχείρηση η Ντόρα. Περαστικά. Γλύτωσε όμως κι αυτή. Κοιτάξτε τα φίδια, κυρίως το φίδι εκεί που ξεκινά και κολάντρισμα μία μέρα πριν την διώξουν», είπε και στην συνέχεια προβλήθηκε σχετικό απόσπασμα από την τελευταία ημέρα της Ντόρας Κουτροκόη στον ΣΚΑΙ κι όσα της ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου για το αν πιστεύει στο μάτι.

«Είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι ματιασμένη αυτήν την εποχή; Όχι λέει. Για να δούμε. Και την επόμενη ημέρα… Κάτι ήξερες τσακαλάκο ε; Αχ ωραία συναδελφική αλληλεγγύη», πρόσθεσε Αντώνης Κανάκης ολοκληρώνοντας τον σχολιασμό του.

Η "πληρωμένη" απάντηση του Δημήτρη Οικονόμου στον Αντώνη Κανάκη

Την Παρασκευή 20/1, λοιπόν, ο Δημήτρης Οικονόμου θέλησε να δώσει μία απάντηση στον παρουσιαστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και αντί να ηρεμήσουν τα πνεύματα, οξύνθηκαν. Τα λόγια του δημοσιογράφου ήταν αρκετά αιχμηρά και σίγουρα δεν θα μείνουν ασχολίαστα.

«Ο όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω, Ράδιο Αρβύλα, κατά κόσμον #Κανακης που πιάστηκε με τον Στάθη στην πλάτη κι έκανε τον ανήξερο ο μπαγασάκος, ασχολείται με τους συνεργάτες των άλλων. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί φίλε», έγραψε χαρακτηριστικά.