«Θα χαλάρωνα με...»: Οι αποκαλύψεις της Φαίης Σκορδά για την πρωινή εκπομπή που θα ήθελε να παρακολουθεί

Ποιο κανάλι προτιμάει;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Θα χαλάρωνα με...»: Οι αποκαλύψεις της Φαίης Σκορδά για την πρωινή εκπομπή που θα ήθελε να παρακολουθεί

Το πρωί του Σαββάτου (21/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Open Weekend» που επικράτησε έναν χαμός στο πλατό (δείτε εδώ τον λόγο) προβλήθηκαν και οι δηλώσεις της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΪ, μίλησε για την θεατρική παράσταση και όχι μόνο.

Η Φαίη Σκορδά έδωσε τα συγχαρητήρια της σε όλους τους συντελεστές της θεατρικής παράστασης, «Η τρελή του Σαγιού» και ανέφερε για πρώτη φορά ποια εκπομπή θα ήθελε να παρακολουθεί εάν δεν δούλευε.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την πρωινή εκπομπή που θα παρακολουθούσε

Η Φαίη Σκορδά, αφού παρακολούθησε την παράσταση, στο Θέατρο Παλλάς, προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα του Open, τόσο για το έργο, όσο και για την Κατερίνα Καινούργιου.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ένα πολύ ωραίο έργο, εξαιρετική η διασκευή του κύριου Ζούλια, εξαιρετικοί η Ελισάβετ και ο Νίκος. Δε τον είχα ξανά δει σε κάτι παρεμφερές».

Για την Κατερίνα Καινούργιου, η Φαίη Σκορδά σχολίασε πως είχε παραδεχτεί σε εκπομπή του Μουτσινά, πως εάν δεν είχε κάτι τα πρωινά, θα χαλάρωνε με Δανάη Μπάρκα και Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν έτσι ακριβώς η ερώτηση, αλλά και την Κατερίνα Καινούργιου και την Δανάη Μπάρκα», συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά.

Τελευταίες εξελίξεις με την τηλεοπτική ομάδα της Φαίης Σκορδά

Να υπενθυμίσουμε ότι, υπάρχει έντονη φημολογία πως ο λόγος αποχώρησης του εν λόγω συνεργάτη της Φαίης Σκορά, από το πάνελ της εκπομπής του ΣΚΑΙ, είναι μια ένταση που προηγήθηκε ανάμεσα στον ίδιο και κάποια στελέχη της εκπομπής, οδηγώντας τον σε αυτό το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, όλη την εβδομάδα, υπήρχε ένταση ανάμεσα σε συνεργάτες και του συγκεκριμένου ατόμου, καθώς εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για την θεματολογία της εκπομπής και όχι μόνο.

Τον τελευταίο καιρό η εκπομπή βασίζεται στο Survivor All Star και με αφορμή το γεγονός αυτό αλλά και σε συνδυασμό με μερικά σχόλια που έγιναν ανάμεσα σε μέλη του πάνελ (δείτε εδώ την φαρμακερή ατάκα της Σκορδά) οδήγησαν τον εν λόγω άνθρωπο να φύγει από την εκπομπή

Ο λόγος για τον Βασίλη Νομικό, ο οποίος δεν εμφανίστηκε καν σήμερα στο πλατό. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το «διαζύγιο» του Βασίλη Νομικού με τη Φαίη Σκορδά ήταν κοινή συναινέσει και εξακολουθούν να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε προστεθεί στο πάνελ της εκπομπής στα τέλη Νοεμβρίου και η παρουσιάστρια τον είχε υποδεχθεί λέγοντας: «Είπαμε προσθήκες, προσθήκες από την πρεμιέρα της εκπομπής… Στο τέλος δεν θα χωράμε στο πλατό. Θα φύγω εγώ στο τέλος, θα σας βλέπω από κάπου μακριά. Καλώς όρισες Βασίλη μου. Γιατί άργησες;» και της είχε απαντήσει με χιούμορ: «Είχα να κάνω κάτι καλέσματα πρώτα».