«Δεν χρειάζεσαι να τα μοιράζεσαι όλα με τον σύντροφο σου» - Όλη η αλήθεια για τον γάμο της Ιωάννας Παππά

«Τα πρώτα δύο χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν χρειάζεσαι να τα μοιράζεσαι όλα με τον σύντροφο σου» - Όλη η αλήθεια για τον γάμο της Ιωάννας Παππά

Η Ιωάννα Παππά ήταν μία από τους σημερινούς (21/1) καλεσμένους της εκπομπής της Τζένης Θεωνά, στο κανάλι της ΕΡΤ, Μαμά-δες. Η διάσημη ηθοποιός, η οποία πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για τον θάνατο που την στιγμάτισε, αυτή τη φορά αναφέρθηκε σε πιο προσωπικά ζητήματα και μπήκε σε πιο "βαθιά νερά".

Δεν μιλάει συχνά για την οικογένειά της, ούτε και πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις με τον σύζυγό της και το παιδί τους, ωστόσο δεν δίστασε να κάνει μία εξαίρεση και να πει όλα όσα δεν γνώριζε κανείς για τον γάμο τους και τις σχέσεις τους. Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν, ιδιαίτερα τον πρώτο καιρό μετά την απόφασή τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι δυσκολίες στον γάμο της Ιωάννας Παππά

«Κάποια στιγμή ένιωθα ότι ήθελα να γίνω μητέρα και επειδή υπήρχε αυτή η σχέση που ήταν αρκετά καλή, στα πέντε χρόνια αποφασίσαμε να προχωρήσουμε. Θα μπορούσαμε και νωρίτερα αλλά νομίζω ότι τις περισσότερες φορές πρέπει να παίρνουμε συνήθως εμείς την πρωτοβουλία και να λέμε «εντάξει, μήπως τώρα;». Γιατί αν αφήσεις έναν άνδρα μπορεί να περνάει ο χρόνος, είναι λίγο δύσκολο να το προτείνει ενώ μπορεί να θέλει. Τουλάχιστον όσο έχω συζητήσει με άλλες γυναίκες και φίλες μου έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει αυτό σε μεγάλο βαθμό», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ο σύζυγος μου είναι αρχιτέκτονας και νομίζω πως είναι καλύτερα που είναι εκτός του δικού μου χώρου γιατί, όταν κινείσαι στον ίδιο χώρο, γίνεται λίγο ένας μικρόκοσμος όλο αυτό. Από την άλλη, βέβαια, τα πράγματα που θα θέλω να συζητήσω για τη δουλειά μου, σίγουρα δεν θα μπορέσω να τα συζητήσω με τον Κωνσταντίνο αλλά αυτό είναι πολύ ωραίο γιατί δεν χρειάζεσαι να τα μοιράζεσαι όλα με τον σύντροφο σου.

Νομίζω ότι και εκείνος αυτό κάνει. Δηλαδή πόσο να μου μιλήσει για τις οικοδομές; Μέχρι ένα σημείο θα ακολουθήσω, από κει και μετά νομίζω ότι δεν μπορώ. Με ενδιαφέρει πιο πολύ η διακόσμηση, ας πούμε, όπου εκεί κάθομαι πιο πολύ ώρα».

«Δεν ξέρω πως το έχουν περάσει τα υπόλοιπα ζευγάρια αλλά για εμάς τα πρώτα δύο χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα. Ήταν η αλλαγή τεράστια με τον ερχομό του παιδιού, οι ευθύνες ήταν πάρα πολλές και μέχρι να καταλάβουμε ότι μπορούμε να συντονιστούμε για να τα καταφέρουμε, μας έτυχαν και διάφορα πράγματα μέσα σε αυτά, ήταν πολύ δύσκολα. Τώρα νομίζω ότι έχουμε μπει σε μια ροή», κατέληξε.