Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν έχω...» - Η απίστευτη αντίδραση στην κάμερα όταν την ρώτησαν για την Κατερίνα Καινούργιου

Τι συνέβη μεταξύ τους τελικά;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν έχω...» - Η απίστευτη αντίδραση στην κάμερα όταν την ρώτησαν για την Κατερίνα Καινούργιου

Το πρωί της Κυριακής (22/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, που πρόσφατα είχε μιλήσει για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου (δείτε εδώ τα όσα είπε) έδωσε απαντήσεις στην κάμερα του open, για την κόντρα που υπ΄παρχει μεταξύ τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι, η Καινούργιου ενημερώθηκε για την παραπάνω τοποθέτηση και αφού έκανε λίγες ημέρες υπομονή την Πέμπτη (19/1) δεν άντεξε και απάντησε δημόσια.

Έτσι λοιπόν, η παρουσιάστρια - με όλο το σεβασμό στην πορεία και την εμπειρία - της Μπακοδήμου χαρακτήρισε άδικο και άστοχο, τον χαρακτηρισμό της εκπομπής της ως ριάλιτι και μάλιστα την προκάλεσε να καλέσει και να μιλήσει με τον ίδιο το σταθμό.

«Θέλω να πω κάτι γιατί με στεναχώρησε κάτι που είπε η Μαρία Μπακοδήμου. Θα μου πεις, γιατί ασχολείσαι ρε Κατερίνα; Αλλά, να πω και στη Μαρία Μπακοδήμου με όλο το σεβασμό στα χρόνια και την πορεία της ότι εδώ, δε στήνουμε κανέναν καβγά. Δε μας υποχρεώνει κανέναν ακουστικό να στήσουμε το οτιδήποτε και νομίζω ότι ούτε υπάρχει καμία έρευνα στον σταθμό που να λέει ότι αυτό πουλάει. Και σας το λέω επίσημα, γι’ αυτό η εκπομπή είναι πρώτη.

Έρευνες στον σταθμό γίνονται για το ποιες είναι αγαπημένες παρουσιάστριες στο κοινό. Για να είμαι εδώ και σε αυτή τη θέση προφανώς ο σταθμός έχει κάνει έρευνα. Πάρτε και ένα τηλέφωνο στον σταθμό γιατί ήταν άσχημο αυτό. Στεναχωριέμαι από γυναίκες που έχουν πορεία και έχουν κάνει επιτυχίες, τα πιο νέα κορίτσια να α υποτιμούν. Αυτό. Να δεχόμαστε την επιτυχία και των πιο νέων», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η νέα απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου για την κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου

Η κάμερα της εκπομπής του Open συνάντησε την παρουσιάστρια του «Γεια σου» κατά την έξοδό της από το θέατρο Παλλάς, όπου είχε πάει να δει την παράσταση «Η τρελή του Σαγιό», που παραβρέθηκε και η Φαίη Σκορδά εκεί (δείτε τις δηλώσεις της).

«Ήρθα να απολαύσω την παράσταση, είναι υπέροχη», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου και στη συνέχεια απάντησε για τις αλλαγές στην εκπομπή της: «Νομίζω ότι είναι πολύ καλές οι αλλαγές που έγιναν στην εκπομπή και περνάμε πολύ ωραία».

Για την Κατερίνα Καινούργιου, η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε: «Δεν έχω καμία κόντρα».