Μαρία Κορινθίου: «Ξέρω γιατί είπε ο Γιώργος Λιάγκας συμπαρουσιάστριά του την Μαρία Αναστασοπούλου»

Όλη η αλήθεια!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μαρία Κορινθίου: «Ξέρω γιατί είπε ο Γιώργος Λιάγκας συμπαρουσιάστριά του την Μαρία Αναστασοπούλου»

Το πρωί της Κυριακής (22/1) στην ψυαγωγική εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Μαρίας Kορινθίου. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, που πρόσφατα ταξίδεψε στο Λονδίνο μαζί μετην οικογένεια της (δείτε εδώ φωτογραφίες) μίλησε για την συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και για την εμφάνιση της Μαρίας Αναστασοπούλου στο πλατό της εκπομπής.

Να υπενθυμίσουμε το περιστατικό στις (16/1) το πλατό του Πρωινό, καθώς ο Γιώργος Λιάγκας απέκτησε συμπαρουσιάστρια. Αφού είδαμε ορισμένες νέες προσθήκες στο πάνελ λόγω των εξελίξεων της ημέρας με την κηδεία του Τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - δείτε live όλα όσα συμβαίνουν.

Ο παρουσιαστής υποδέχτηκε στη θέση της Φαίης Σκορδά μια άλλη πολύ γνωστή και επιτυχία παρουσιάστρια - δημοσιογράφο η οποία έχει απασχολήσει πάρα πολύ την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια.

«Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα. Καλώς ήρθατε λοιπόν εδώ. Ενισχυμένη σήμερα η σύνθεση του Πρωινού. Επιτέλους απέκτησα συμπαρουσιάστρια. Επιτέλους! Κάντε μας ένα διπλό. Ωραίο ζευγάρι είμαστε. Αυτό το πλάνο το διπλό τον γαργαλάει τον Γιώργη» είπε με χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας στο ξεκίνημα της εκπομπής», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο λόγος λοιπόν για την Μαρία Αναστασοπούλου την οποία βλέπουμε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη!

Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου για τον Γιώργο Λιάγκα και την Μαρία Αναστασοπούλου

«Αυτό πρέπει να στο απαντήσει ο κύριος Γιώργος. Δεν σταμάτησε, αλλά ναι αυτό πρέπει να σας το απαντήσει ο κύριος Γιώργος. Εγώ ξέρω γιατί το έχει πει.» Όταν έγινε ερώτηση για το αν έχει σχέση με την ενημέρωση, πρόσθεσε: «Ναι, αλλά είναι κάτι που εγώ δεν μπορώ να απαντήσω».

Για την δήλωση της Φαίης Σκορδάς ότι το πρωινό που θα έβλεπε θα ήταν της Κατερίνας Καινούργιου απάντησε: «Καλά μωρέ το κορίτσι μου. Έλα μωρέ κουβέντες να γίνονται. Καλά θα έκανε, αφού αυτό προτιμά. Παιδιά όλα καλά».