Survivor All Star: «Τραγικό! Δεν σέβονται απολύτως τίποτα» - Η "επίθεση" της Σπανού κατά Καρολίνας & Πρίαμου

Δεν δίστασε να πει την αλήθεια...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Τραγικό! Δεν σέβονται απολύτως τίποτα» - Η

Το πρωί της Κυριακής (22/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Ελισάβετ Σπανού. Η μουσικός μίλησε μετά τον Γιωρίκα Πηλίδη (δείτε εδώ τα όσα είπε) και έκανε λόγο για το "ερωτικού περιεχομένου" trailer του σημερινού επεισοδίου για το Survivor All Star (δείτε το εδώ).

Το συγκεκριμένο Trailer έχει προκαλέσει μια θύελλα αντιδράσεων τόσο από το κοινό, όσο και από τις ψυχαγωγικές εκπομπές, όπως το Σάββατο (21/1) που ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν άντεξε και τους "πετρόκοψε" με τα σχόλια τους (δείτε εδώ τα όσα είπε).

Να μην ξεχνάμε και τις αναρτήσεις του δημοσιογράφου για το συγκεκριμένο περιστατικό. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θέλησε να εκφράσει την δική του άποψη για όσα λαμβάνουν χώρα στο ριάλιτι επιβίωσης όπου και συμμετείχε ο ίδιος την περσινή σεζόν. «Πολύ λυπάμαι και είμαι έξαλλος ταυτόχρονα με όσα είδα στο τρέιλερ του Survivor».

Η ανάρτηση του Κωνσταντάρα

«ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ. Ανθρωπάκια» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στην ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό για να ακολουθήσει μία ακόμη στην οποία βάζει από ένα Χ στα ονόματα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα.

Μένει να δούμε όσα όσα… έρχονται στο Survivor All Star για τους δύο παίκτες!

Τα σχόλια της Ελισάβετ Σπανού για το Survivor All Star και τους Καριλίνα και Πρίαμο

Για τα φιλιά του Μάριου και της Καρολίνας στο Survivor απάντησε η Ελισάβετ Σπανού, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend».

«Το βρήκα τραγικό. Έχω στεναχωρηθεί, στεναχωρήθηκα και για τον Μπο. Σε όλη αυτή την ιστορία, έτσι όπως εξελίχθηκε, αποδείχτηκε ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν σέβονται απολύτως τίποτα και είναι δυσάρεστο πολύ», είπε αρχικά η Ελισάβετ Σπανού.

Η Ελισάβετ Σπανού είπε επίσης: «Μου έκανε εντύπωση που η παραγωγή το έβγαλε έτσι φόρα παρτίδα. Από την άλλη, συμβαίνει, η παραγωγή θέλει να κάνει νούμερα, καλώς ή κακώς αυτό θα πουλήσει πάρα πολύ και το έβγαλε. Ας πρόσεχαν».