Παντρεύονται ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου; Η αποκάλυψη του τραγουδιστή για τον πέμπτο γάμο

Ε ρε τι έχει να γίνει μετά το Survivor All Star

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παντρεύονται ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου; Η αποκάλυψη του τραγουδιστή για τον πέμπτο γάμο

Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, το πρωί της Κυριακής 22/1. Είναι γνωστό πως παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν στο Survivor All Star μιας και σε αυτό βρίσκεται για άλλη μία σεζόν η σύντροφός του Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία φοβάται πως μπορεί να φύγει με κέρατα από το παιχνίδι.

Ο ίδιος, λοιπόν, μίλησε για την σχέση τους και αντίθετα με την πρωταθλήτρια, φαίνεται πως είναι ανοιχτός σε έναν ακόμη γάμο στη ζωή του, ωστόσο δεν έμεινε μόνο εκεί. Σχολίασε, επίσης, μερικές από τις συμπεριφορές ορισμένων παικτών που πέρασαν από το ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ την ανάρτησή του για τον Μπο μετά το σκάνδαλο με την Καρολίνα και τον Πρίαμο) και στάθηκε στον Τριαντάφυλλο, εδκηλώνοντας τον φόβο του για εκείνον.

Παντρεύεται ο Χρήστος Δάντης με την Ασημίνα Χατζηανδρέου;

«Αυτό που έγινε με τον βασιλιά θέλω να πιστεύω πως έγινε από περιέργεια. Γενικά δεν μετανιώνω για τις τοποθετήσεις μου, μετανιώνω αν μπω στη διαδικασία να απαντήσω σε σχόλια», είπε αρχικά ο καλλιτέχνης για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Και στη συνέχεια, δήλωσε: «Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει στον έρωτα είναι να μην θεωρώ ότι κάτι ισχύει για πάντα. Το για πάντα δεν ισχύει για όλες τις σχέσεις και ελάχιστοι το έχουν καταφέρει. Δε θα ήθελα να συμβαίνει αυτό που μου συμβαίνει τώρα. Δηλαδή να ζω τρία παιδιά από απόσταση».

Για τον γιο του, ο ίδιος επισήμανε: «Του εξήγησα πως η γενιά του βιάζεται, και φταίνε τα πρότυπα. 5-10 παιδιά τα κατάφεραν πολύ νωρίς και κάνει τα υπόλοιπα να βιάζονται. Τη μουσική την κάνουμε επειδή την αγαπάμε, όχι για να έχουμε ωραίες γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα».

Για τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, αποκάλυψε: «Μοιραία έκανε καλό στη σχέση μας η έκρηξη δημοσιότητας της Ασημίνας γιατί φάνηκε μέσω αυτής της κατάστασης. Πολλοί είδαν τη σχέση μας με πιο αγνό μάτι», ενώ λίγο αργότερα ανέφερε: «Δεν λέω όχι σε έναν πέμπτο γάμο, δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο αυτό για εμένα».

Και κατέληξε για τον Τριαντάφυλλο: «Η συμπεριφορά του σε σχέση με το Survivor είναι σταριλίστικη. Φοβάμαι μήπως αυτή η συμπεριφορά του κάνει κακό μακροπρόθεσμα».