«Αυτές τις μέρες μας έχει επισκεφθεί πολύ ο Χάρος» - "Έσπασε" η Άννα Φόνσου για τον Νίκο Ξανθόπουλο

Έφυγε από τη ζωή ο καλός της φίλος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αυτές τις μέρες μας έχει επισκεφθεί πολύ ο Χάρος» -

Ο Νίκος Ξανθόπουλος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 22/1 και έκτοτε όλη η Ελλάδα έχει βυθιστεί στο πένθος. Η κηδεία του φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, ωστόσο έχει δημιουργηθεί μεγάλο άγχος σχετικά με αυτή (δείτε εδώ γιατί), ενώ ήδη πολύς κόσμος, ανάμεσά τους διάσημοι και μη, θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν μέσα από τα social media ή μέσα από τις δηλώσεις τους στην τηλεόραση.

Η κόρη του μίλησε, μάλιστα, για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του πατέρα της και τα λόγια της ραγίζουν καρδιές: «Ο πατέρας μου έκανε μια ζωή σαν παραμύθι. Μια γεμάτη ζωή, βίωσε την αναγνώριση, την αγάπη του κόσμου και των δικών του ανθρώπων» ανέφερε η Μαρία Ξανθοπούλου μετά τον θάνατο του πατέρα της.

"Λύγισε" η Άννα Φόνσου για τον Νίκο Ξανθόπουλο

Την Δευτέρα 23/1, η Άννα Φόνσου θέλησε επίσης να κάνει κάποιες δηλώσεις για τον σπουδαίο αυτό άνθρωπο, το παιδί του λαού, μέσα από το Mega Καλημέρα, "λυγίζοντας" επί της ουσίας για τον φίλο της. Η ίδια βιώνει αρκετά δύσκολες ώρες το τελευταίο διάστημα μιας και πολλά αγαπημένα της πρόσωπα έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή και την έχουν αφήσει μόνη της, αλλά προσπαθεί να παραμείνει δυνατή.

«Αυτές τις μέρες μας έχει επισκεφθεί πολύ ο Χάρος. Σήμερα έχει πεθάνει κα άλλος ένας συνάδελφος, ο οποίος δεν ήταν διάσημος αλλά ήταν νέος και καταπληκτικός. Ήταν φίλοι μου και κυρίως ο Νίκος. Εκείνο που τον χαρακτήριζε δεν ήταν ότι ήθελε να κάνει ένα μεγάλο ρόλο ή κάτι σπουδαίο, αλλά μια μεγάλη οικογένεια, να αγαπάει πολύ την Ελλάδα και να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Έκανε τα όνειρά του πραγματικότητα. Έκανε μεγάλη οικογένεια, ήταν πιστός σύζυγός, έμενε στο κτήμα του όπως ήθελε, έκανε ακριβώς αυτά που ήθελε», είπε χαρακτηριστικά.