«Αφού ομολογεί ότι με έχει δείρει...» - Η απάντηση "καρφί" του Λάκη Λαζόπουλου στον Αλέξη Κούγια για τον ξυλοδαρμό του

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή που του έριξε μπουνιά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αφού ομολογεί ότι με έχει δείρει...» - Η απάντηση

Το πρωί της Δευτέρας 23/1 ο Λάκης Λαζόπουλος παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επιβεβαίωση του Αλέξη Κούγια για την σωματική επίθεση που του είχε κάνει στο παρελθόν χωρίς κανένα λόγο (δείτε εδώ τι συνέβη μετά τον τσακωμό του δικηγόρου με την Σκορδά και τον Λιάγκα).

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, πιο συγκεκριμένα, τον ευχαρίστησε για την ομολογία του, αλλά φαίνεται πως υπάρχει ακόμα πικρία ανάμεσά τους, μιας που χαρακτήρισε την πράξη του ανήθικη με έντονο ύφος, ενώ στην συνέχεια ανέφερε πως προσπαθεί να μη δίνει σημασία σε όσα γράφονται για εκείνον.

Η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου στην ομολογία του Κούγια για τον ξυλοδαρμό του

«Εγώ διάλεξα έναν δρόμο να πάω από τις άκρες, εφόσον οι κεντρικές λεωφόροι είναι απαγορευμένες. Κι αυτό δείχνει ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται τα πάντα, ό,τι κι αν γίνει. Ανήκω στην τέχνη μου, στη δουλειά μου, ακούω συνέχεια βλακείες και να γράφονται και να λέγονται από συγκεκριμένους ανθρώπους. Τα παραβλέπω όλα αυτά και μιλώντας στους ανθρώπους, που πάντα μιλούσα, τους λέω ότι εγώ ανήκω στο θέατρο.

Αφού ομολογεί ο κ. Κούγιας ότι με έχει δείρει, χωρίς να του κάνω τίποτα… Τον ευχαριστώ πολύ που ομολογεί την πράξη του, την ανέντιμη…», είπε χαρακτηριστικά.

Πράγματι, υπάρχει και βίντεο από εκείνο το στιγμιότυπο από τη 1/3/19, όπου οι δυο τους βρίσκονταν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε τότε ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή (δείτε εδώ τον παρουσιαστή να διασκεδάζει με τον Μπισμπίκη στα μπουζούκια).

Ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Αλέξης Κούγιας κάθονταν σε πολύ κοντινά τραπέζια. Όταν, λοιπόν, ο ποινικολόγος είδε τον συγγραφέα και ηθοποιό, πλησίασε το τραπέζι του, τον χτύπησε στο πρόσωπο και του φώναζε. Αμέσως, η ασφάλεια του μαγαζιού έσπευσε να τους χωρίσει για να πέσουν οι τόνοι.

Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας δεν αποχώρησε από το κέντρο διασκέδασης, ενώ δεν υπήρχε κίνδυνος αυτοφώρου διότι ο ο τραυματίας δεν προχώρησε εκείνη τη στιγμή σε μήνυση.

Ένα ακόμη επεισόδιο παραλίγο να συμβεί μεταξύ σε γνωστό εστιατόριο στο Ψυχικό, όπου ο Λαζόπουλος βρισκόταν με την κόρη του και έτρωγε.