«Πέφτουμε πάνω σε μία κηδεία, δυστυχώς...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πέφτουμε πάνω σε μία κηδεία, δυστυχώς...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

Η Ελένη Μενεγάκη πολλές φορές έχει αντιμετωπίσει απρόοπτα στο αέρα του MEGA, μέσα από την εκπομπή της, Ελένη, αλλά και όλα αυτά τα χρόνια που είναι στην τηλεόραση. Τις προάλλες, για παράδειγμα, είχε ένα ατύχημα μπροστά στις κάμερες (δείτε εδώ πώς αντέδρασαν οι συνεργάτες της).

Έχει μάθει, όμως, να τα αντιμετωπίζει με χιούμορ, γιατί αυτός είναι και ο σκοπός της, άλλωστε, να διασκεδάζει το κοινό που την παρακολουθεί πιστά (δείτε εδώ πώς απάντησε στο ΣΚΑΪ μετά εξώδικο που της έστειλαν). Την Δευτέρα 23/1, λοιπόν, που ήταν καλεσμένος της ο Κώστας Τσουρός, η παρουσιάστρια θέλησε να μιλήσει λίγο για όλες αυτές τις ατυχίες, μιας που και με τον συγκεκριμένο άντρα οι συναντήσεις τους δεν πήγαιναν όπως θα ήθελαν.

Τι συνέβη με τον Κώστα Τσουρό και την Ελένη Μενεγάκη

«Έχουμε κάποιες ατυχίες όταν θέλουμε με τον Κώστα να τα πούμε. Δυστυχώς κλείνουμε μία εκπομπή είκοσι μέρες πριν αλλά μας συμβαίνουν απρόοπτα ή αλλάζει όλη η εκπομπή ή δεν θα έχουμε εκπομπή! Τα καταφέραμε… Και πέρυσι και φέτος το ίδιο. Και πέρυσι και φέτος πέφτουμε πάνω σε μία κηδεία, δυστυχώς…», είπε χαρακτηριστικά η ίδια, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως την ημέρα της κηδείας του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου η εκπομπή δεν πραγματοποιήθηκε τελικά.

Το περιστατικό στην κρεβατοκάμαρά της με τον Ματέο Παντζόπουλο

Με μεγάλη χαρά ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 20/1 την εκπομπή της στο MEGA, η Ελένη Μενεγάκη παρά τον άσχημο καιρό που επικρατεί, αφού έφτασε Σαββατοκύριακο και τις δυο ημέρες που θα είναι free από επαγγελματικές υποχρεώσεις θα τις αφιερώσει στην οικογένεια τη.

Στην έναρξη λοιπόν της Ελένης, η παρουσιάστρια έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με το περιστατικό που σημειώθηκε στο σπίτι της και συνειδητοποίησε το πρωί με το που ξύπνησε και άνοιξε τα μάτια της για να ξεκινήσει την ημέρα της.

Η Ελένη Μενεγάκη όπως αποκάλυψε κοιμάται βαριά γεγονός που την βοηθάει να ξεκουράζεται, ωστόσο, δεν ακούει τίποτα από τα όσα συμβαίνουν γύρω της με αποτέλεσμα να μην ξυπνάει εύκολα. Για το λόγο αυτό δεν κατάλαβε τον επισκέπτη που υπήρξε στο κρεβάτι τους με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο.

«Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα (την καταιγίδα) αλλά ξύπνησε η μικρή μου κόρη η Μαρίνα, από εκεί το κατάλαβα και της λέω τι έπαθες εσύ γιατί σηκώθηκες και ήρθε στο κρεβάτι; Μου λέει μα δεν ακούς τι φασαρία γίνεται έξω; Κοιμάμαι βαριά», αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη εμφανώς ευδιάθετη, παρά το εξώδικο που έλαβε η εκπομπή της από τον ΣΚΑΙ.