Σπάνια έξοδος για το ζευγάρι - Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την Χρύσα Μιχαλοπούλου

Το χιουμοριστικό σχόλιό του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Την πιο όμορφη περίοδο διανύουν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου μιας και πριν 4 περίπου μήνες έγιναν γονείς για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η ηθοποιός και ο γνωστός σεφ-κριτής του MasterChef εξακολουθούν να κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή (δείτε εδώ μια φωτογραφία μπαμπά και γιου) και πολύ λίγες φορές μοιράζονται στιγμές από την νέα τους καθημερινότητα.

Ωστόσο, το βράδυ της Δευτέρας 23/01, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση δημοσιεύοντας στα stories του στο instagram μια φωτογραφία της ηθοποιού από την ώρα που βρίσκεται σε κάποιο λούνα πάρκ και παίζει μπάσκετ.

Η φωτογραφία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με την Χρύσα Μιχαλοπούλου

Μάλιστα, ο σεφ έγραψε χιουμοριστικά: «Αχ, αυτοί οι νέοι».

Η φωτογραφία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με την Χρύσα Μιχαλοπούλου

Το όνομα που θα δώσει στον γιο τους

Πριν από μερικές μέρες, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» όπου μίλησε για τη σύντροφό του αλλά και τον ρόλο του μπαμπά.

«Γνωριστήκαμε με αυτόν τον βαρετό τρόπο, αλλά αποτελεσματικό. Θα είμαι ειλικρινής. Δεν θέλω να πω ότι δεν έστειλα, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς πως είχε ανοίξει η κουβέντα. Ε τείνει αυτός να γίνει τώρα ο παραδοσιακός τρόπος, αλλά έτσι γνωριστήκαμε. Επειδή γνωριστήκαμε λίγο πριν την καραντίνα και στην καραντίνα πολλές σχέσεις ήρθαν κοντά, έπρεπε να κάθεσαι σπίτι, δεν μπορούσες να βγεις έξω νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα πάρα πολύ γρήγορα με την Χρύσα, αλλά το ευχαριστηθήκαμε. Έχουμε κάνει πολλές βόλτες, έχουμε κάνει διάφορα. Πολλά πράγματα», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Λίγο αργότερα ο 39χρονος αποκάλυψε το όνομα που θα δώσουν στο γιο τους, αφού όταν η Ναταλία Γερμανού του έκανε δώρο ένα ξύλο κοπής που έγραφε «Ο καλύτερος MasterChef είναι ο μπαμπάς μου», εκείνος είπε «θα το δώσω στον Κίμωνα».