Φαίη Σκορδά: Αποχωρεί από το Πρωινό μας και το ανακοίνωσε σήμερα στον ΣΚΑΙ

«Ήρθε αλλά δεν τον είδατε...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Αποχωρεί από το Πρωινό μας και το ανακοίνωσε σήμερα στον ΣΚΑΙ

Μια ηχηρή αποχώρηση σημειώθηκε από το Πρωινό μας και γενικά από τον ΣΚΑΙ και το ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη 24/1 η Φαίη Σκορδά στο πλατό της εκπομπής, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να απαντήσει στα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει αλλά και να τον αποχαιρετήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, υπάρχει έντονη φημολογία πως ο λόγος αποχώρησης του εν λόγω συνεργάτη της Φαίης, από το πάνελ, είναι μια ένταση που προηγήθηκε ανάμεσα στον ίδιο και κάποια στελέχη της εκπομπής, οδηγώντας τον σε αυτό το αποτέλεσμα.

Όλη την εβδομάδα, υπήρχε ένταση ανάμεσα σε συνεργάτες και του συγκεκριμένου ατόμου, καθώς εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για την θεματολογία της εκπομπής και όχι μόνο. Τον τελευταίο καιρό η εκπομπή βασίζεται στο Survivor All Star και με αφορμή το γεγονός αυτό αλλά και σε συνδυασμό με μερικά σχόλια που έγιναν ανάμεσα σε μέλη του πάνελ (δείτε εδώ την φαρμακερή ατάκα της Σκορδά) οδήγησαν τον εν λόγω άνθρωπο να φύγει από την εκπομπή.

Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά για την αποχώρηση από το Πρωινό μας

«Θέλω να στείλω την αγάπη μου, ένα μεγάλο φιλί και μια ζεστή αγκαλιά στον Βασίλη Νομικό. Την Παρασκευή ήταν η τελευταία ημέρα που ήταν μαζί μας. Ήταν δική του απόφαση οριστική βέβαια να μην συνεχίσει. Ήμασταν μαζί δυο μήνες. Ήταν μια εξαιρετική συνεργασία από κοινού λοιπόν αποφασίσαμε να μην συνεχίσει. Θέλω να πω όμως ότι είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και συνεργάτης, εγώ τώρα είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσω καλύτερα. Να πω και δημοσίως πως η πόρτα του Πρωινού μας είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν και τον περιμένει πάντα μια θέση. Κάποιες φορές έτσι πρέπει να γίνεται.

Ήρθε την Παρασκευή, δεν τον είδατε εσείς τηλεοπτικά ήταν πίσω από τις κάμερες της εκπομπής μετά το τέλος της εκπομπής και τα είπαμε καλύτερα και αποχαιρετηθήκαμε σε πολύ καλό κλίμα», ανακοίνωσε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε όμως την απίστευτη αντίδραση του όταν τον συνάντησε η κάμερα και τον ρώτησε για την αποχώρηση του.