Survivor All Star: «Ο Πρίαμος άδειασε την Καρολίνα και κάνει τον...»: Τα "αιχμηρά" σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου για τον Μάριο

Όλα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Ο Πρίαμος άδειασε την Καρολίνα και κάνει τον...»: Τα

Μετά το "ερωτικού περιεχομένου" trailer του Survivor All Star που είδαμε τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα (δείτε το εδώ), το οποίο έχει προκαλέσει μεγάλο "ντόρο" και έχει γίνει αρκετή συζήτηση στις πρωινές εκπομπές, με τις απόψες να διίστανται (δείτε εδώ ποιοι τσακώθηκαν).

Οι δύο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, στο χθεσινοβραδινό (23/1) επεισόδιο απάντησαν στα όσα ακούστηκαν και τοποθετήθηκαν, κλείνοντας μερικά στόματα, όπως αυτό της Ασημίνας (δείτε εδώ τα λόγια της Καρολίνας).

Το "άδειασμα" της Ελένας Χριστοπούλου στον Μάριο Πρίαμο

Όσα γίνονται στο Survivor με την σχέση που έχουν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα σχολίασαν το πρωί της Τρίτης (24/1) και στο «Πρωινό μας». Οι τόνοι κατά τη διάρκεια της κουβέντας ανέβηκαν αρκετές φορές. Η Έλενα Χριστοπούλου, από την πλευρά της, είχε πολύ συγκεκριμένη άποψη για το θέμα.

«Η Καρολίνα είναι μια καταπιεσμένη ερωτευμένη, την οποία άδειασε με τρελή επιτυχία ο Μάριος Πρίαμος, τους οποίους τσάκωσε η κάμερα και τώρα κάνει τον κόκορα τον λειράτο. Εστιάζω στον Μάριο Πρίαμο, τον οποίο βρήκα χθες απαράδεκτο», είπε κατηγορηματικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Λίγη ώρα αργότερα, η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Εγώ πιστεύω ότι ο Μάριος Πρίαμος δεν θα ξαναδεί την Καρολίνα ποτέ, θα λακίσει. Από τη στιγμή που δεν βγήκε μπροστά στο συμβούλιο να πει ποια είναι η αλήθεια ή να πει συγγνώμη».

O παίκτης μαρτύρησε στην παραγωγή τις κρυφές συναντήσεις της Καρολίνας και του Μάριου

Και μπορεί κατά τις πρώτες ημέρες του φλερτ τους να είχαν καταφέρει να μην κινήσουν υποψίες στο περιβάλλον των ομάδων τους, όμως ένας εκ των παικτών δεν άργησε να τους πιάσει στο ραντάρ του. Από ανθρώπους της παραγωγής επιβεβαιώνεται ότι η ενημέρωση της σχεδόν καθημερινής επαφής Μάριου και Καρολίνας στη ζούγκλα δεν ήρθε από κάποιο μέλος του συνεργείου, ούτε από κάποιον ντόπιο, αλλά εκ των έσω!

Συγκεκριμένα, παίκτης ήταν εκείνος που ενημέρωσε -και σε έξαλλη κατάσταση μάλιστα!- ότι δύο παίκτες από την ομάδα του συναντιούνται σχεδόν καθημερινά στη ζούγκλα με παίκτες της αντίπαλης ομάδας, τονίζοντας παράλληλα ότι κάτι τέτοιο πάει κόντρα στους κανόνες του παιχνιδιού και αδικεί τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Πρόκειται για παίκτη της κόκκινης ομάδας ο οποίος συζήτησε τη «δραστηριότητα» του Μάριου και του Σάκη και με άλλα μέλη της ομάδας, προκειμένου να παρθεί μια απόφαση για το κατά πόσο πρέπει να τεθεί θέμα στο συμβούλιο ή όχι. Τελικά, αποφασίστηκε να μην γίνει θέμα την ώρα που καταγράφουν οι κάμερες, ο ίδιος όμως έσπευσε να απευθυνθεί σε ανθρώπους της παραγωγής ζητώντας οι επικεφαλής να επιπλήξουν τους εμπλεκομένους.

Δείτε επίσης: Survivor All Star spoiler 24/1: ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ - Αυτοί θα βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση απόψε!

Κάτι που όπως αποκάλυψε και ο Γιώργος Λιανός, πράγματι συνέβη, ωστόσο οι παίκτες αγνόησαν τις συστάσεις και εξακολούθησαν να βρίσκονται σε καλύβα στη ζούγκλα, κόντρα στους κανονισμούς. Σημειώνεται, λοιπόν, ότι τα drones δεν βρέθηκαν τυχαία στο σημείο συνάντησης των δύο παικτών.