«Πατέρα θα...» - ''Ράγισαν'' καρδιές με τον αποχαιρετιστήριο λόγο της κόρης του Νίκου Ξανθόπουλου στην πολιτική κηδεία του

Ειπώθηκε το τελευταίο αντίο....

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τετάρτη 24/1 ειπώθηκε το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο ηθοποιό Νίκο Ξανθόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή και αποχαιρετίστηκε από το κοινό του, που τον αποκαλούσε ως δικό του παιδί, παιδί του λαού.

Η κηδεία ήταν πολιτική και μέσα από αποκλειστικά πλάνα (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες από την πολιτική κηδεία) είδαμε πλήθος κόσμου, θαυμαστών αλλά και προσωπικοτήτων του καλλιτεχνικού κόσμου να αποχαιρετούν τον ηθοποιό.

Μέσα από ανακοίνωση της οικογένειας είχε γίνει νωρίτερα γνωστό, πως δε θα γινόταν κανονική ταφή του νεκρού, αλλά αποτέφρωση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη Ριτσώνα.

«Η οικογένεια του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου ενημερώνει ότι η κηδεία του θα είναι πολιτική. Στα πλαίσια της τελετής θα διεξαχθεί τρισάγιο την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 13.00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, επιθυμία της δε είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο «Σπίτι του Ηθοποιού» (Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719 – Εις μνήμην Νίκου Ξανθόπουλου)», έγραφε η ανακοίνωση.

Δελτίο Τύπου Η οικογένεια του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου ενημερώνει ότι η κηδεία του θα είναι πολιτική. Στα πλαίσια...

Posted by Actors House on Monday, January 23, 2023

Τα συγκινητικά λόγια της κόρης του Νίκου Ξανθόπουλου για το θάνατό του

Η διαδικασία του αποχαιρετισμού ήταν πολύ δύσκολη κυρίως για την οικογένεια του Νίκου Ξανθόπουλου και μάλιστα ιδιαίτερα συγκινητικά ήταν και τα τελευταία λόγια της κόρης του, τα οποία έγιναν γνωστά μέσα από όσα μετέφερε η Espresso.

«Πατέρα, θα ταφείς εκεί που ήθελες. Στο εκκλησάκι σου, στο κτήμα», είπε η κόρη του Νίκου Ξανθόπουλου.