«Κι εγώ πήγα και έφυγα...ή με φύγανε» - Το αιχμηρό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για την συνεργασία του με το ΣΚΑΪ

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Κι εγώ πήγα και έφυγα...ή με φύγανε» - Το αιχμηρό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για την συνεργασία του με το ΣΚΑΪ

Παρόλο που έχει περάσει καιρός από την ημέρα που ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να "λύσει" την συνεργασία του με την Ντόρα Κουτροκόη ξαφνικά και να την αφήσει εκτός τηλεόρασης, ο Αντώνης Κανάκης αποφάσισε να θυμηθεί τα παλιά και μέσα από την εκπομπή του στο κανάλι του ΑΝΤ1, Ράδιο Αρβύλα, θέλησε να αφήσει τα αιχμηρά του σχόλια για τους συνεργάτες της παρουσιάστριας, βάζοντας στο στόχαστρο κυρίως τον Δημήτρη Οικονόμου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Την Μαρία Αναστασοπούλου πολύ την συμπαθούμε. Υπάρχουν δύο κυρίες στην ενημέρωση, που σε αυτές θα αναφερθούμε τώρα και τις συμπαθούμε πολύ. Η μία είναι η Μαρία Αναστασοπούλου. Γλίτωσε το κορίτσι. Δόξα τω Θεώ γλίτωσε. Συμπαθούμε και την Ντόρα Κουτροκόη. Γλίτωσε κι αυτή.

Έκανε μια εγχείρηση η Ντόρα. Περαστικά. Γλύτωσε όμως κι αυτή. Κοιτάξτε τα φίδια, κυρίως το φίδι εκεί που ξεκινά και κολάντρισμα μία μέρα πριν την διώξουν», είπε και στην συνέχεια προβλήθηκε σχετικό απόσπασμα από την τελευταία ημέρα της Ντόρας Κουτροκόη στον ΣΚΑΙ κι όσα της ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου για το αν πιστεύει στο μάτι.

«Είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι ματιασμένη αυτήν την εποχή; Όχι λέει. Για να δούμε. Και την επόμενη ημέρα… Κάτι ήξερες τσακαλάκο ε; Αχ ωραία συναδελφική αλληλεγγύη», είπε συγκεκριμένα.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για την συνεργασία του με το ΣΚΑΪ

Μετά από αυτή τη δήλωση, ωστόσο, ακολούθησε ένα tweet "κόλαφος" από τον Δημήτρη Οικονόμου, ενώ και ο πλέον "αντίπαλός " του, δεν κρατήθηκε και του απάντησε έστω και έμμεσα, ξανά μέσα από το πλατό του.

Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, βλέποντας όλα αυτά, θέλησε να μιλήσει με την σειρά του για την συνεργασία του με το κανάλι το οποίο "στεγάζει" τους πρώην συμπαρουσιαστές της Ντόρας Κουτροκόη, καθώς, όπως και ο Αντώνης Κανάκης, έτσι και ο ίδιος, έχει δουλέψει με τους ανθρώπους σε αυτό, αλλά και οι δύο αποχώρησαν ή μάλλον τους έδιωξαν.

«Ο Κανάκης έχει πάει στον ΣΚΑΪ. Κι εγώ πήγα έναν χρόνο και ο Κανάκης πήγε έναν χρόνο. Κι εγώ πήγα και έφυγα… Ή με φύγανε… Δεν έχει σημασία, φύγαμε τέλος πάντων. Εμένα μπορεί και δικαίως να με φύγανε, δεν έχει να κάνει. Τέλος πάντων τώρα, παλιές ιστορίες, μην τις ανοίξουμε πάλι», δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας και προχώρησε στην κουβέντα για την άγρια κόντρα που αναφέρθηκε παραπάνω.