«Τα χάνεις και με την κατρακύλα και το θράσος! Είναι...» - Η αιχμηρή αναφορά του Κανάκη στον Οικονόμου

Τα σχόλιά τους δίνουν και παίρνουν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τα χάνεις και με την κατρακύλα και το θράσος! Είναι...» - Η αιχμηρή αναφορά του Κανάκη στον Οικονόμου

Μεγάλη ένταση φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Δημήτρη Οικονόμου και τον Αντώνη Κανάκη, με αφορμή το tweet που έκανε ο πρώτος πριν από λίγες ημέρες (δείτε το εδώ).

Ο παρουσιαστής λοιπόν του Ράδιο Αρβύλα επανήλθε σήμερα 24/1 μέσα από την εκπομπή του και σχολίασε τον καυγά που είχε ο δημοσιογράφος με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Τα αιχμηρά σχόλια του Αντώνη Κανάκη για τον Δημήτρη Οικονόμου

«Έχουμε έναν ακόμα καυγά, ένα ακόμα μακελειό στις ενημερωτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Θα μου πείτε γίνονται καυγάδες στις ενημερωτικές εκπομπές; Ε που και που συμβαίνει αυτό. Τι έχει αυτός ο καυγάς; Σε αυτόν τον καυγά έχει ειπωθεί το καλύτερο ανέκδοτο που έχει ακουστεί σε εκπομπή. Έχουμε πει ανέκδοτα, αλλά όλα αυτά είναι γατάκια μπροστά στο ανέκδοτο που θα ακούσετε» είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης κι αμέσως μετά προβλήθηκε το βίντεο.

«Γελάμε, αλλά είναι να κλαις με το που έχει κατρακυλήσει ένα κομμάτι της δημοσιογραφίας σε αυτή την χώρα. Τα χάνεις και με την κατρακύλα και το θράσος. Είναι φοβερό… Τα ανεξάρτητα κανάλια» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης για τον επίμαχο καυγά.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής πριν μερικές μέρες αναφέρθηκε με επίσης αιχμηρό τρόπο στον δημοσιογράφο αλλά και τον Άκη Παυλόπουλο, με αφορμή την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από το κανάλι του ΣΚΑΪ αλλά και το γεγονός πως οι συγκεκριμένοι συνεργάτες της δεν επικοινώνησαν ποτέ μαζί της μετά από την ανακοίνωση και την φυγή της.

Σε αυτό το γεγονός, λοιπόν, θέλησε να αναφερθεί ο Αντώνης Κανάκης την Πέμπτη 19/1 μέσω των Ράδιο Αρβύλα στο κανάλι του ΑΝΤ1, παρόλο που έχει περάσει καιρός, αποκαλύπτοντας για την τελευταία ημέρα της συναδέλφου του στο στούντιο και "αδειάζοντας" τους δύο συμπαρουσιαστές της (δείτε εδώ ακριβώς τι είπε).