Απογοητευμένος ο Χρήστος Μάστορας με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη - Τι συνέβη μετά τον καβγά στο νυχτερινό κέντρο

Όλο το παρασκήνιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

O Χρήστος Μάστορας εδώ και μερικούς μήνες είναι σε σχέση με την πρώην παίκτρια του GNTM, Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Μπορεί το ζευγάρι να μην έχει επιβεβαιώσει ούτε και διαψεύσει το γεγονός, ωστόσο, οι πρώτες φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει και τους έδειχναν να απολαμβάνουν όμορφες στιγμές.

Ο έρωτας μάλιστα που έχει ο τραγουδιστής προς την ξανθιά καλλονή φάνηκε και από το περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, όταν αντέδρασε πολύ έντονα την στιγμή που θαμώνες την πλησίασε για να την φλερτάρει. Συγκεκριμένα, κυκλοφορεί βίντεο που τον δείχνει καθαρά να χαρακτηρίζει "βλάκα" τον άνδρα και στη συνέχεια να του κάνει νοήματα να φύγει από δίπλα της.

Το εν λόγω επεισόδιο πήρε μεγάλες διαστάσεις και συζητήθηκε από όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές, με το twitter μάλιστα να δίνει ρεσιτάλ.

Βέβαια, να σημειωθεί πως όπως μαθεύτηκε λίγες ημέρες αργότερα, ο Χρήστος Μάστορας ενημερώθηκε από τους ανθρώπους του κέντρου πως επρόκειτο για παρεξήγηση και τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως τα έβλεπε πάνω από την πίστα. Όπως φαίνεται όμως το περιστατικό έφερε τη ρήξη στη σχέση του με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Καληφώνη & Μάστορα

Χρήστος Μάστορας Γαρυφαλλιά Καληφώνη
NDPPHOTO

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει πρώτοι στο youweekly, μετά το επεισόδιο ήρθαν και τα πρώτα σύννεφα πάνω από τη σχέση του ζευγαριού. Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο η Γαρυφαλλιά δεν πήγε όπως συνήθως στο νυχτερινό κέντρο του Χρήστου, αλλά στον Γιώργο Σαμπάνη και μάλιστα δημοσίευσε ένα βίντεο στο instagram όλο νόημα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρόσφατες πληροφορίες μας τα σύννεφα ανάμεσα τους ξεκίνησαν αμέσως μετά το περιστατικό με τον καβγά στο μαγαζί! Ο τραγουδιστής απογοητεύτηκε από την σύντροφό του λόγω της στάσης που κράτησε στο περιστατικό (δείτε την κίνηση που έκανε το μοντέλο εκείνη την ώρα). Μην ξεχνάτε μάλιστα που σημειώθηκε στη δουλειά με σκοπό να εκτεθεί και ο ίδιος. Περίμενα από την ίδια να έχει μια διαφορετική αντίδραση για να αποφευχθεί όλο αυτό.

Ό καιρός όμως θα δείξει αν η ρήξη αυτή θα είναι οριστική και αγύριστη ή θα το ξεπεράσουν!