«Τον άτυχο τον γκόμενο»: Χώρισαν Γαρυφαλλιά Καληφώνη και Χρήστος Μάστορας; Το βίντεο που πρόδωσε το τέλος

Τι συνέβη μεταξύ τους μετά το περιστατικό στην πίστα του Έναστρον

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τον άτυχο τον γκόμενο»: Χώρισαν Γαρυφαλλιά Καληφώνη και Χρήστος Μάστορας; Το βίντεο που πρόδωσε το τέλος

Δεν έχουν επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει ποτέ την σχέση τους. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας είναι εδώ και αρκετούς μήνες μαζί, από το καλοκαίρι του 2022 συγκεκριμένα, κι ενώ ο κόσμος το έχει τούμπανο εκείνοι επιμένουν - και καλώς κάνουν φυσικά - να το κρατούν για τον εαυτό τους.

Βέβαια, πριν από λίγες ημέρες η διακριτικότητα αυτή με την οποία χειρίζονταν και οι δυο το θέμα «εξαφανίστηκε» την στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας πάνω στην πίστα του Έναστρον και μπροστά στα μάτια όλων ξεκίνησε να βρίζει στο μικρόφωνο έναν που τόλμησε να πλησιάσει και να φλερτάρει την αγαπημένη του που καθόταν με την παρέα της στα πρώτα τραπέζια (δείτε εδώ το βίντεο). Η αντίδραση του τραγουδιστή πήρε μεγάλη διάσταση. Από την ημέρα εκείνη η Γαρυφαλλιά έκανε παύση δυο ημερών από τα social media της.

Να σημειωθεί εδώ πως η Γαρυφαλλιά είναι άκρως ενεργή στο διαδίκτυο. Αυτό άρχισε να μας κινεί κάποιες υποψίες. Λίγες ημέρες αργότερα βέβαια έκανε τις πρώτες της δημοσιεύσεις (δείτε τις εδώ). Αυτό που παραξένεψε επίσης τους followers ήταν ήταν το γεγονός πως αυτό το Σαββατοκύριακο η Γαρυφαλλιά δεν εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Χρήστος. Το πρώην μοντέλο του GNTM εθεάθη στο κέντρο που τραγουδά ο Σαμπάνης και μια φίλη της την τράβηξε ένα story στο οποίο φαίνεται να τραγουδά και να νιώθει απόλυτα το «σε αφήνω τώρα στον επόμενο, τον άτυχο τον γκόμενο που θα έρθει στη ζωή σου».

Η Γαρυφαλλιά εννοείται πως έκανε repost το story αυτό κι εμείς τώρα... αναμένουμε! Είναι ή δεν είναι; Ο χρόνος θα δείξει. Εμείς αυτό που έχουμε να σχολιάσουμε μόνο είναι ότι οι δυο τους ταιριάζουν πολύ μαζί!

Σύννεφα στη σχέση Μάστορα και Καληφώνη;