«Γιατί δεν μας μίλησε; Δεν θα έπρεπε να...» - Τα σχόλια της Καινούργιου για την αντίδραση του Οικονόμου στην κάμερα της εκπομπής

Ενοχλημένη η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Γιατί δεν μας μίλησε; Δεν θα έπρεπε να...» - Τα σχόλια της Καινούργιου για την αντίδραση του Οικονόμου στην κάμερα της εκπομπής

Μια έντονη διαφωνία φαίνεται πως έχει υπάρξει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον Δημήτρη Οικονόμου, με τους δύο παρουσιαστές να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες μέσα από τον τηλεοπτικό αλλά και τα social media.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ πριν από λίγες μέρες απάντησε στις δηλώσεις του παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα μέσω twitter (δείτε εδώ τι έγραψε) και μάλιστα το απόγευμα της Τρίτης 24/1, ο Αντώνης Κανάκης επανήλθε και σχολίασε την διαφωνία που είχαν στον αέρα του ΣΚΑΪ, ο Θάνος Πλεύρης και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αλλά και τη στάση του παρουσιαστή, Δημήτρη Οικονόμου. (δείτε εδώ τι ειπώθηκε από τον παρουσιαστή).

Τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου για την αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου στην κάμερα του Super Κατερίνα

Το πρωί, λοιπόν, της Τετάρτης 25/1 η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου συνάντησαν τον Δημήτρη Οικονόμου, ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Κατερίνα Καινούργιου είπε στον αέρα της εκπομπής της:

«Γιατί δεν μας μίλησε ο κ. Οικονόμου; Ένας άνθρωπος που έχει αυτή την πορεία, που έχει τόσες επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια, με όλο τον σεβασμό, δεν θα έπρεπε να έχει πει “παιδιά δεν θέλω να σχολιάσω κάτι” και να προχωρήσει;», με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να προσθέτει: «Αυτή είναι η τηλεόραση, αν μου αρέσει ή όχι η τηλεόραση, αν θα έβλεπα ή όχι τηλεόραση αν είχα τα λεφτά του Παύλου, δε νομίζω… Είναι χτυπήματα εκατέρωθεν κάτω από τη μέση. Το θέμα είναι ότι οι Ράδιο Αρβύλα επαγγέλλονται αυτό το πράγμα, στο άλογο της σάτιρας ρίχνουν χτυπήματα κάτω από τη μέση. Όχι τώρα, πάντα».