«Κανένας δεν...» - Η πρώτη αναφορά της Ελιάνας Χρυσικοπούλου στο διαζύγιό της 

Στον αέρα της εκπομπής του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κανένας δεν...» - Η πρώτη αναφορά της Ελιάνας Χρυσικοπούλου στο διαζύγιό της 

Τέλος στον γάμο της αποφάσισε να βάλει τον περασμένο Νοέμβριο η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη με τον σύζυγό της Νικόλα Φαράκλα. Το ζευγάρι ήταν μαζί εννέα χρόνια και είχαν αποκτήσει δύο κοριτσάκια τα οποία φυσικά αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η Ελιάνα Χρυσικοπουλου και ο Νικόλας Φαράκλας παντρεύτηκαν το 2013 στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου στη Μύκονο. «Είναι γραφίστας, και μάλιστα εξαιρετικός στη δουλειά του. Γνωριστήκαμε το 2008, όταν εργαζόμασταν στην ίδια εκδοτική εταιρεία – ήταν από αυτές που εξαφανίστηκαν με την ύφεση. Παντρευτήκαμε το 2013 και λίγο καιρό αργότερα ήρθαν και οι κόρες μας. Είναι ένας άνθρωπος που έχω μοιραστεί πολλά χρόνια από την ενήλικη ζωή μου. Είναι ένας απίστευτα καλός πατέρας και αισθάνομαι τυχερή για αυτό», είχε πει η ίδια χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα: Η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα του Mega που είχε ''προδώσει'' τον χωρισμό της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό η Ελιάνα ζει σε άλλο σπίτι και μάλιστα είχε αποκαλύψει μέσω των social media την απόφασή της να κάνει μετακόμιση, χωρίς να περνά σε παραπάνω λεπτομέρειες (δείτε εδώ τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram).

Η πρώτη αναφορά της Ελιάνας Χρυσικοπούλου στο διαζύγιό της

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης 26/1 η δημοσιογράφος, με αφορμή μία κουβέντα που είχαν στο πάνελ της εκπομπής Ελένη ανέφερε για πρώτη φορά τη λέξη διαζύγιο, εκφράζοντας την άποψή της:

«Κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο, κανένας δεν το κάνει "ελαφρά την καρδία"», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.