Χρήστος Μάστορας: Το τρίτο πρόσωπο και η αινιγματική ανάρτηση της Γαρυφαλιάς Καληφώνη

Δεν πάει καλά το μεταξύ τους...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα από τα λαμπερά και πολύ ωραία ζευγάρια της showbiz φαίνεται να ήταν ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλιά Καληφώνη, με τους δύο να απασχολούν σε εξόδους τους, χωρίς ωστόσο να φωτογραφίζονται ποτέ μαζί.

Ο έρωτας μάλιστα που έχει ο τραγουδιστής προς την ξανθιά καλλονή φάνηκε και από το περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, όταν αντέδρασε πολύ έντονα την στιγμή που θαμώνες την πλησίασε για να την φλερτάρει. Συγκεκριμένα, κυκλοφορεί βίντεο που τον δείχνει καθαρά να χαρακτηρίζει "βλάκα" τον άνδρα και στη συνέχεια να του κάνει νοήματα να φύγει από δίπλα της.

Βέβαια, να σημειωθεί πως όπως μαθεύτηκε λίγες ημέρες αργότερα, ο Χρήστος Μάστορας ενημερώθηκε από τους ανθρώπους του κέντρου πως επρόκειτο για παρεξήγηση και τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως τα έβλεπε πάνω από την πίστα. Όπως φαίνεται όμως το περιστατικό έφερε τη ρήξη στη σχέση του με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί ο χωρισμός, καθώς να τονίσουμε εδώ πως ποτέ κανένας από τους δύο δε βγήκε δημόσια να παραδεχτεί και τη σχέση του, ωστόσο όλο το παραπάνω παρασκήνιο δε μας αφήνει να πιστέψουμε κάτι διαφορετικό.

Οι νέες εξελίξεις με τη σχέση του Μάστορα και της Γαρυφαλιάς Καληφώνη

Και εκεί που όλοι περίμεναν την επιβεβαίωση της σχέσης, πλέον όλοι ψάχνουν να μάθουν αν έχουν χωρίσει οριστικά ή αν απλώς υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους.

Αρχικά συζητήθηκε έντονα η κίνηση της Καληφώνη να επισκεφτεί άλλο κέντρο από αυτό, που εμφανίζεται ο Μάστορας (δείτε εδώ την ανάρτησή της) και στη συνέχεια σούσουρο προκάλεσε η ανάρτηση της στο instagram την Πέμπτη 26/1.

Μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινό την ίδια ημέρα, όχι μόνο σχολιάστηκε το όλο νόημα post του μοντέλου ενώ παράλληλα επιβεβαιώθηκε, πως τρίτο πρόσωπο από το περιβάλλον τους προσπάθησε να τους φέρει πιο κοντά, αλλά δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανταπόκριση από το Μάστορα.

Καληφώνη - Μάστορας