Η μοίρα την "χτύπησε" για δεύτερη φορά - Δυσάρεστα νέα ξανά για την Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η μοίρα την

Πριν από λίγο καιρό, το όνομα της Κυβέλης Χατζηευστρατίου βρέθηκε στο προσκήνιο, παρόλο που είχε περάσει αρκετός καιρός μετά από την νίκη της στο GNTM 4, καθώς η ίδια ενεπλάκη σε ένα τροχαίο ατύχημα κατά το οποίο ο οδηγός του άλλου οχήματος βρέθηκε νεκρός (δείτε εδώ το πόρισμα για την κατάστασή της την ώρα του συνέβη το τροχαίο).

Η ίδια δεν είχε πραγματοποιήσει καμία δήλωση όλο αυτό το διάστημα, ενώ πολύ πρόσφατα άνοιξε ξανά τον λογαριασμό της στα social media. Ωστόσο, η κολλητή της είχε προχωρήσει σε αποκαλύψεις για όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ, αλλά και την ψυχολογία της φίλης της: «Δεν είναι καλά και είναι πολύ λεπτό το ζήτημα, όπως γνωρίζουμε όλοι μας, μπορεί να συμβεί στον καθένα. Περνάει άσχημα και αυτή και η οικογένεια του ανθρώπου».

«Όλο αυτό είναι λάθος γιατί αν είχε τύχει σε μια απλή κοπέλα δεν θα την είχαν κολλήσει σε έναν τοίχο και δεν θα την έβριζαν».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι λόγω της φήμης της όλοι ασχολούνται με αυτό το γεγονός και αν δεν ήταν γνωστή δεν θα υπήρχε αυτή η δημοσιότητα. Επίσης, είπε ότι η Κυβέλη δεν έπινε και ότι ήταν ο πρώτος άνθρωπος όταν πήρε το δίπλωμα οδήγησης, που της είπε να μην πίνει και να προσέχει, διότι είναι υπεπροστατευτική και ότι η μία προσέχει την άλλη σε όλα.

«Η Κυβέλη δεν πίνει και ήταν η πρώτη που μου είχε πει να προσέχω. Μου έλεγε να μην τρέχω στον δρόμο. Ήταν πάντα αυτή που σε πρόσεχε και σε προστάτευε. Και πιστεύω ότι δεν άξιζε αυτό σε κανέναν. Είναι κολλητή μου πάντα θα στηρίζει η μία την άλλη», είχε δηλώσει.

Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα για την Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Δεν έχει περάσει, λοιπόν, πολύς καιρός από τότε και το πρωί της Παρασκευής 27/1 ανακοινώθηκαν δυσάρεστα νέα για την ίδια μέσα από την εκπομπή του ALPHA, Happy Day. Πιο συγκεκριμένα, είναι γνωστό πως η ίδια διατηρούσε σχέση με τον Ντίνο Κρίτση, ο οποίος συμμετείχε επίσης στο GNTM 4, με την σχέση τους να διατηρείται για αρκετό καιρό μετά το παιχνίδι.

Παρόλα αυτά, το μοντέλο βγήκε στον αέρα και εξήγησε πως οι δυο τους πια δεν έχουν επαφές και δεν γνωρίζει πολλά για το δυστύχημα, μιας που είχαν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους πριν ακόμα συμβεί αυτό.

«Με την Κυβέλη έχουμε χωρίσει. Δε μιλήσαμε μετά το τροχαίο δυστύχημα, γιατί δεν κρατάμε επαφές. Και πολλά παιδιά από το παιχνίδι δεν έχουν και τόσες επαφές. Η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ τραγικό αυτό που συνέβη, ήταν μια άτυχη στιγμή. Δυστυχώς μπορεί να τύχει στον καθένα, αν δεν προσέχει τόσο πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης ποιο άλλο ζευγάρι του ριάλιτι μόδας χώρισε πρόσφατα.