«Ίσως αυτό το γεγονός να μας...» - Τι συνέβη με την Χριστίνα Παππά και την Άννα Μπεζάν μετά την επιλόχειο κατάθλιψη της νεαρής μανούλας

Ποιες είναι οι σχέσεις τους πια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ίσως αυτό το γεγονός να μας...» - Τι συνέβη με την Χριστίνα Παππά και την Άννα Μπεζάν μετά την επιλόχειο κατάθλιψη της νεαρής μανούλας

Η Χριστίνα Παππά πριν από λίγους μήνες έγινε γιαγιά για πρώτη φορά, καθώς η σύντροφος του γιου της, Δημήτρη Παππά, Άννα Μπεζάν, έφερε στον κόσμο την κόρη τους, για την οποία "λιώνει" και αυτό φαίνεται σε κάθε ανάρτησή της (δείτε την εδώ στην αγκαλιά της).

Η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές για την νύφη της, εξηγώντας πως έχουν άψογες σχέσεις μεταξύ τους και, μάλιστα, την έχει υπερασπιστεί και δημόσια μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε. Εκείνη, από την πλευρά της, πέρασε πολύ δύσκολα συναισθηματικά όλο αυτό το διάστημα, διότι πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη και το αποκάλυψε πολύ πρόσφατα.

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Παππά για την επιλόχειο κατάθλιψη της Άννας Μπεζάν

«Ζορίστηκα το πρώτο διάστημα… Έπαθα κατάθλιψη. Δεν μου ταίριαξε καθόλου ο θηλασμός, δεν μπορούσα να το υποστηρίξω. Οπότε επειδή πιέστηκα, ήθελα από την μία να το κάνω και το σώμα μου δεν το υποστήριζε, μου γύρισε μπούμερανγκ. Με το που σταμάτησα τον θηλασμό, ένιωσα καλύτερα. Όσο και να έχεις δουλέψει με τον εαυτό σου, όταν μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις οικογένεια όλα είναι πολύ ξένα», είπε αρχικά η Άννα Μπεζάν.

Και συμπλήρωσε: «Ανέβασα μια φωτογραφία με το σώμα μου, τρεις μήνες αφού γέννησα. Εκείνη την ημέρα ένιωθα πολύ καλά με τον εαυτό μου. Κρίθηκα πάρα πολύ. Δεν μπορείς να λες τέτοια σχόλια. Ο κόσμος είναι πολύ κακός. Δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβαίνει όταν κλείνει η πόρτα. Δεν μπορείς να κρίνεις. Άκουσα ότι ο άντρας μου πληρώνει personal trainer».

Η Χριστίνα Παππά, λοιπόν, μίλησε το πρωί της Παρασκευής 27/1 στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, και αναφέρθηκε σε αυτή τη φάση που πέρασαν οικογενειακά, εξηγώντας ποια είναι η σχέση τους μετά από αυτό το κομβικό σημείο.

«Η μικρή Χριστίνα είναι πολύ καλά. Νομίζω ότι η μικρή μοιάζει στην Άννα. Νομίζω ότι μοιάζει λίγο σε όλους. Έχουμε βάλει φωτογραφίες πάνω από την κούνια της μικρής από τότε που ήμασταν μωρά, για να δούμε σε ποιον μοιάζει. Πηγαίνω να τη βλέπω σχεδόν κάθε μέρα.

Το κορίτσι πέρασε μια επιλόχειο μικρή ευτυχώς παναγία μου. Τώρα έχει βρει τον δρόμο της και είναι καλά. Είναι πολύ δυνατή μητέρα, και μετά από ένα γεγονός που συνέβη, δεν φαντάζεστε πόσο την σέβομαι. Ίσως αυτό το γεγονός να μας ένωσε τόσο πολύ με την Άννα», επισήμανε.