«Έλεος, φαγώθηκαν με...» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Βάνα Μπάρμπα στον αέρα του Super Κατερίνα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έλεος, φαγώθηκαν με...» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Βάνα Μπάρμπα στον αέρα του Super Κατερίνα

Λίγο πριν ο Σπύρος Μπιμπίλας κι άλλοι πρόεδροι σωματείων βρεθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το προεδρικό διάταγμα των καλλιτεχνών, την Πέμπτη 27/1, ο ίδιος παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, και έκανε μία ιδιαίτερη αναφορά στην συνάντηση που είχε η Βάνα Μπάρμπα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν από λίγες ημέρες (δείτε εδώ το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά του Μπιμπίλα).

«Το να πηγαίνουν διάφορες προσωπικότητες και να λένε τις απόψεις τους, εμάς δεν μας καλύπτει… Μιλώ για τα υπουργεία. Μάθαμε ότι θα κληθούν κάποιες προσωπικότητες για διαβουλεύσεις. Δεν εννοώ από τα σωματεία, αλλά εξωσωματειακές. Κάποιους πανεπιστημιακούς και κάποιους μεγάλους ηθοποιούς. Εμείς θέλουμε στις διαβουλεύσεις να συμμετέχουν τα σωματεία…

Ρε παιδιά προ καιρού είδατε την Βάνα Μπάρμπα να συνομιλεί με τον Πρωθυπουργό. Είναι στο σωματείο ηθοποιών; Η Βάνα υποτίθεται ότι είναι κοντά στους ηθοποιούς. Το να γίνονται συναντήσεις χωρίς τους υπεύθυνους των σωματείων δεν λέει κάτι. Ρε παιδιά παράδειγμα έφερα, μην με φέρνετε σε δύσκολη θέση…», είπε αρχικά ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Το ξέσπασμα της Βάνας Μπάρμπα στον αέρα του Super Κατερίνα

Δεν πέρασε πολύ ώρα μετά από τα σχόλια του ηθοποιού και η Βάνα Μπάρμπα (δείτε εδώ την κόρη της), ακούγοντας τα λόγια του, παρενέβη τηλεφωνικώς και πήρε τον λόγο ξεσπώντας στην Κατερίνα Καινούργιου για όσα έχουν ειπωθεί εξαιτίας αυτής της εμφάνισής της στο πλευρό του Πρωθυπουργού.

«Ήθελα να παρέμβω. Είναι λίγο άδικο για εμένα… Συζητήσαμε για τον χώρο της δουλειάς των ηθοποιών, που θα πρέπει να ανοιχτεί στο εξωτερικό. Δεν γίνεται να υπάρχουν μόνο τα φεστιβάλ στην Ελλάδα… Αντί να κρίνουν εμένα, το λέω με αγάπη, ας κοιτάξουν να δεθούν δυνατά και να δώσουν τις μάχες τους. Όχι με κακία το είπε. Όχι με κακία προσωπικά σε εμένα, αλλά φάνηκε ότι τους πείραξε. Τι τους ενδιαφέρει; Δεν πήγα να κάνω κακό σε κανένα… Φαγώθηκαν με αυτήν την συνάντηση πια. Έλεος», τόνισε η ίδια.