Ο κακός χαμός με τον Στέφανο Τσιτσιπά - Το επόμενο βήμα στην καριέρα του

Θέλει να κάνει την διαφορά!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο κακός χαμός με τον Στέφανο Τσιτσιπά - Το επόμενο βήμα στην καριέρα του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένας τενίστας ο οποίος έχει προκαλέσει αρκετές φορές με την συμπεριφορά του εντός γηπέδου (δείτε εδώ τη στιγμή που έβριζε τον πατέρα του), καθώς ο ίδιος παθιάζεται πολύ κατά τη διάρκεια των αγώνων του, εφόσον θέλει πάντα να κερδίζει και προσπαθεί να ανέβει "ψηλά" κατακτώντας πολλούς τίτλους.

Πρόσφατα, για παράδειγμα, σχολιάστηκε εκτενώς από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αυτή τη φορά για την ήττα του στον πρώτο γύρο του Montreal Masters από τον Jack Draper, κάτι που όπως φάνηκε δεν άρεσε καθόλου στο κοινό του.

Όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα, εξαρχής υποστήριξαν πως ο Έλληνας τενίστας δεν είχε την διάθεση και την συμπεριφορά που άρμοζε στην περίσταση, μιας και μπήκε στο γήπεδο φανερά νευρικός και μην συγκεντρωμένος. Όπως διακρίνεται και στο βίντεο, ο τενίστας είχε όλο το γήπεδο αλλά επέλεξε να σημαδέψει τον αντίπαλό του, στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ, και γνωρίζοντας έτσι τις αποδοκιμασίες του κόσμου για την απερίσκεπτη κίνησή του.

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιστιπάς, ωστόσο, είναι αδιαμφισβήτητο πως είναι καλός σε αυτό που κάνει. Μάλιστα, ετοιμάζεται να κάνει την διαφορά μέσα στις επόμενες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, αφού νίκησε τον Κάρεν Χατσάνοφ με 3-1 σετ στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Australian Open, ο Έλληνας τενίστας θέλει να γράψει ιστορία και την Κυριακή, 29/1 στις 10.30, δίνοντας «μάχη» για τον πρώτο Grand Slam τίτλο στην καριέρα του.

Αφού, δηλαδή, πέρασε έτσι για πρώτη φορά στην καριέρα στον τελικό του Australian Open, θα βρεθεί για δεύτερη φορά σε τελικό Grand Slam, μετά τη μεγάλη μάχη με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Roland Garros, όπου θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στον τελικό από το ματς που θα ακολουθήσει, μεταξύ Τζόκοβιτς και Πολ. Εάν νικήσει και στον τελικό, θα περάσει αυτομάτως στο νο1 του παγκόσμιου Ranking.