«Θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να...» - Το "καρφί" του Δημήτρη Σκουλού για το unfollow της Βίκυς Καγιά

«Δε με νοιάζει αν θα της αρέσει το My Style Rocks»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να...» - Το

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 27/1 Δημήτρης Σκουλός όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το ξεκίνημα του My Style Rocks (δείτε εδώ με ποια παίκτρια "σκοτώθηκε" στο χθεσινό επεισόδιο) τη Βίκυ Καγιά αλλά και τις σχέσεις του μαζί της.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σκουλού για τη Καγιά και το unfollow που του έκανε

«Εγώ δεν έχω κάνει κανέναν unfollow. Θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να με ξανακάνει follow back» είπε αρχικά ενώ όταν τον ρωτάνε γιατί μπορεί να το κάνει αυτό η Βίκυ Καγιά με τους πρώην συνεργάτες της, όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Σοφία Χατζηπαντελή, απάντησε: «Πού να ξέρω; Πραγματικά δεν έχω ιδέα. Μήπως θα ‘πρεπε να είναι ερώτηση προς την Καγιά και όχι προς εμένα;».

Αναφορικά με το αν πιστεύει πως η Βίκυ Καγιά έχει δει το My Style Rocks και ποια θεωρεί πως μπορεί να είναι η γνώμη της για το ριάλιτι μόδας, είπε:

«Μπορεί να το ‘χει δει, μπορεί και όχι. Δεν το ‘χω σκεφτεί, δεν το περιμένω και πραγματικά δεν με νοιάζει. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνουν τα κορίτσια, να βγάλεις 5 outfit σε 5 μέρες; Έχουν έντονη προσωπικότητα και γνώσεις μόδας. Δε νομίζω ότι τις έχουμε φέρει σε δύσκολη θέση».

Η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το unfollow της Καγιά

«Τα follow και τα unfollow είναι στην πραγματική ζωή, τα άλλα είναι να ‘χαμε να λέγαμε. Έχω βάλει σε mute πολύ κόσμο. Όταν κάποιον τον γνωρίζεις και μπορεί να έχετε κάνει παρέα ή να έχετε συνεργαστεί και μετά λες μπορεί να μη μου ταιριάζει το feed, να μη μου ταιριάζει η αισθητική, ο άνθρωπος κτλ, δεν είναι ανάγκη να τον κάνεις unflollow, καν’ τον ένα mute. Είναι ανάγκη να το ξέρει και ο κόσμος;»

«Άρα είναι mute η Καγιά» σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να απαντά γελώντας χωρίς να το διαψεύδει. «Έχω περάσει πολλά χρόνια μόνη μου και πολλές δυσκολίες για να κάθομαι τώρα να ασχολούμαι με μικροπράγματα… » σχολίασε τέλος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενώ αναφέρθηκε και στα προσωπικά της (δείτε εδώ τι είπε).