«Ο Νίκος δεν θέλει να σε συναντήσει, χώνεψέ το!» - "Κόλαφος" η Μαγγίρα για την "κόντρα" Μουτσινά με Αρναούτογλου

«Αν δεν μπορείς να τον δεχτείς, μην του μιλάς καθόλου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ο Νίκος δεν θέλει να σε συναντήσει, χώνεψέ το!» -

Στον Νίκο Μουτσινά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θέλησε να αναφερθεί το πρωί της Παρασκευής 27/1 η Μπέτυ Μαγγίρα, μέσα από τον αέρα της εκπομπής της με με αφορμή τη δήλωση του δεύτερου για τον παρουσιαστή και τα αναπάντητα μηνύματα που του έχει στείλει.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο επεισόδιο του 2Night Show μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πως ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ του έχει ζητήσει εδώ και περίπου 3 χρόνια να συναντηθούν, επιμένει να μην του τηλεφωνεί και να μην απαντά στα μηνύματά του (δείτε εδώ ολόκληρο το απόσπασμα).

Μάλιστα, στη χθεσινή της εκπομπή, η Μπέτυ Μαγγίρα έστειλε μάλιστα μήνυμα live στον Νίκο Μουτσινά, το οποίο όπως παραδέχθηκε και η ίδια αργότερα, έμεινε στο «διαβάστηκε». Ωστόσο, εκείνος αποκάλυψε αμέσως μετά μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι» το «πρόβλημα» που έχει με την επικοινωνία (δείτε εδώ το βίντεο) για αυτό και σήμερα το πρωί η παρουσιάστρια θέλησε να αναφερθεί ξανά στο συγκεκριμένο θέμα.

Η νέα αναφορά της Μπέτυς Μαγγίρα σε Αρναούτογλου & Μουτσινά

«Επειδή τον αγαπώ τον Νίκο χωρίς να τον ξέρω, κατάλαβα ότι είναι έτσι ως άνθρωπος. Όταν, λοιπόν, γουστάρεις και θαυμάζεις έναν άνθρωπο, τον γουστάρεις έτσι όπως είναι. Αυτό είναι ο Νίκος, τέλος. Το λέω αναφορικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, του στέλνω ένα μήνυμα: προφανώς ο Νίκος δεν θέλει να σε συναντήσει, χώνεψέ το. Είναι τόσο κακό;

Ο Νίκος δεν έχει προφανώς καμία περιέργεια να ακούσει τι έχει να του πει ο Γρηγόρης. Δεν είναι κακό. Τι να κάνουμε τώρα; Έτσι είναι αυτός, δέξου τον όπως είναι. Αν δεν μπορείς να τον δεχτείς, μην του μιλάς καθόλου. Αυτής της άποψης είμαι. Κι εγώ έχω δεχτεί ανθρώπους που μπορεί να με εκνεύριζαν με τη συμπεριφορά τους. Τα βλέπει ασχέτως αν δεν απαντάει», είπε χαρακτηριστικά η Μπέτυ Μαγγίρα.