Τις "πετσόκοψαν" και τις δύο - Τα σχόλια του Σεργουλόπουλου & της Μελιτά για το unfollow της Καγιά στην Παπαγεωργίου

Ξεκαρδιστικό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τις

Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει ο κακός χαμός στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με την Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς η πρώτη έκανε unfollow την δεύτερη και δεν είναι η πρώτη φορά που το ξανθό μοντέλο εμπλέκεται σε κάτι τέτοιο, αφού τις προάλλες ήταν η ίδια το "θύμα" της Σοφίας Χατζηπαντελή και είχε γίνει μεγάλος ντόρος, ιδιαίτερα μετά τις αποκαλύψεις της για την κακοποιητική συμπεριφορά που δεχόταν στα γυρίσματα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ρωτήθηκε για όλη αυτή την κατάσταση, αλλά δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα και αρκέστηκε στο να πει ότι σημασία έχει τι συμβαίνει στον κόσμο των social media, αλλά το τι γίνεται στην πραγματική ζωή.

Το "άδειασμα" του Σεργουλόπουλου και της Μελιτά για το unfollow της Καγιά στην Παπαγεωργίου

«Τα follow και τα unfollow γίνονται στην πραγματική ζωή, στην εικονική δεν έχουν καμία αξία. Εγώ αποδεδειγμένα προτιμώ τα follow και τα unfollow στη ζωή μου και νομίζω, ότι είμαι ξεκάθαρη σε αυτό, ευχαριστώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Το γεγονός αυτό, όμως, δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, καθώς οι δυο τους ετοίμασαν ολόκληρο σκετσάκι για να σατυρίσουν την μεταξύ τους κόντρα, με την δεύτερη να ρωτά τον παρουσιαστή της εκπομπής της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον, εάν την ακολουθεί και εάν παρακολουθεί όσα ανεβάζει, κάνοντάς του ανάκριση. Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βάζουν στο στόχαστρο την Βίκυ Καγιά.