Αποκλειστικές φωτογραφίες: Χαμός στο κέντρο της Αθήνας με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Τι συνέβη

Όλοι μιλούν για εκείνη!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας, καθώς πέρα από το γεγονός ότι επέστρεψε στην τηλεόραση μέσω του My Style Rocks, βρέθηκε στο προσκήνιο εξαιτίας της κίνησης της Βίκυς Καγιά προς το πρόσωπό της. Πιο συγκεκριμένα, την έκανε unfollow (δείτε εδώ την απάντησή της), ανοίγοντας για άλλη μία φορά την κόντρα που είχε ξεκινήσει μετά την αποκάλυψη της πρώτης για το bullying που της έκαναν στα γυρίσματα του GNTM όταν οι κάμερες ήταν κλειστές.

Παρόλα αυτά, η ίδια προσπαθεί να μην δίνει συνέχεια σε όλα αυτά και συνεχίζει να κάνει τη ζωή της, αφοσιώνοντας την προσοχή της στην καριέρα της και στην προσωπική της ζωή, η οποία, σύμφωνα με τις δηλώσεις της, πηγαίνει πολύ καλά (δείτε εδώ τα τρυφερά τετ α τετ με τον Γιάννη Καραβασάνη).

«Είμαι σε μία πολύ ωραία φάση της ζωής μου. Ξέρεις…Όχι, δεν ξέρω, γι’ αυτό σε ρωτάω. Τα έχω πει αυτά, οπότε εντάξει σου απαντάω και τώρα», είχε δηλώσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε προηγούμενη συνέντευξή της.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την οποία μιλούν όλοι

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, μάλιστα, εντόπισε το μελαχρινό μοντέλο στους δρόμους της Αθήνας και η εμφάνισή της ήταν τόσο εντυπωσιακή που όλα τα βλέμματα είχαν γυρίσει πάνω της και όλοι οι περαστικοί την "χάζευαν".

Η ίδια φορούσε μια μαύρη φούστα με χαρακτηριστικό σκίσιμο, μαύρο πουκάμισο και τζάκετ με έντονα μανίκια. Τα αξεσουάρ της ήταν επίσης έντονα, καθώς τα σκουλαρίκια της ήταν μεγάλα και χρυσά, ενώ και τα γυαλιά ηλίου της παρόλο που είναι μαύρα έχουν πολύ ιδιαίτερο σχήμα. Στα χέρια της κρατούσε μία μαύρη τσάντα και για παπούτσια είχε επιλέξει λευκά sneakers, για να κάνει το look της λίγο πιο ήσυχο.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου έξοδος

Ηλιάνα Παπαγεωργίου