Ρομαντική βόλτα δίπλα στη θάλασσα - Αχώριστοι πλέον Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση

Δεν κρύβουν την σχέση τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ρομαντική βόλτα δίπλα στη θάλασσα - Αχώριστοι πλέον Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση

Τον έρωτα στα μάτια της πρώην παίκτριας του Survivor, Δήμητρας Βαμβακούση φαίνεται πως έχει βρει τους τελευταίους μήνες ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με το αγαπημένο ζευγάρι να είναι αχώριστο (δείτε εδώ την διαφορά ηλικίας τους).

Η 27χρονη αθλήτρια που βρίσκεται σε σχέση είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ και συμμετείχε στο Survivor 2019, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, αλλά ηττήθηκε από την Κατερίνα Δαλάκα. Δουλεύει ως γυμνάστρια και το προφίλ της στο Instagram μετρά σχεδόν 100 χιλιάδες followers.H Δήμητρα Βαμβακούση είχε διαγωνιστεί το 2015 στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία στο Λουτράκι, κατακτώντας τον τίτλο της Μις Πελοπόννησος. Λίγους μήνες αργότερα όμως και για άγνωστους λόγους, η διοργάνωση αποφάσισε να της αφαιρέσει τον τίτλο, δίνοντάς τον στην αμέσως επόμενη επιλαχούσα (δείτε το δράμα που κρύβει πίσω από το χαμόγελό της η ίδια).

Μάλιστα, το ζευγάρι πρόσφατα βρέθηκε για λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη και οι κάμερες τους είχαν τσακώσει στο αεροδρόμιο (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Ντάνου) ωστόσο έχουν επιστρέψει πλέον πίσω στην Αθήνα.

Νέα στιγμιότυπα από τις βόλτες Αγγελόπουλου - Βαμβακούση

Το πρωί της Κυριακής 30/1, η εκπομπή Open Weekend παρουσίασε πλάνα από τη νέα έξοδο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρα Βαμβακούση στην Μαρίνα Αλίμου σε μια χαλαρή βόλτα του ζευγαριού, δίπλα στην παραλία.

«Είναι μια σχέση που έχει σοβαρή προοπτική γιατί είναι και η πρώτη φορά που ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν διαψεύδει, ούτε και επιβεβαιώνει στο ρεπορτάζ για τη σχέση του. Τόσα χρόνια που ξέρουμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο δεν τον έχουμε ξαναδεί να εμφανίζεται με κάποια κοπέλα», σχολίασε η Ελένη Τσολάκη βλέποντας πλάνα από τη νέα έξοδο του ζευγαριού.

Μάλιστα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποφάσισε όπως φαίνεται να επιβεβαιώσει από μόνος του όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο με τη σύντροφό του (δείτε το εδώ).