Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 | Επικοινωνία

Θα μεγαλώσει η οικογένειά τους - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την Κόνι Μεταξά & τον Καπότση

Με το καλό!

Θα μεγαλώσει η οικογένειά τους -  Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την Κόνι Μεταξά & τον Καπότση
NDP
News 29.01.2023 19:19
Από Ελένη Μήτση

Ερωτευμένοι και στα μέλια είναι ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά, οι οποίοι πριν από λίγους ενώθηκαν και επίσημα με τα ιερά δεσμά με το γάμο τους να μένει στην ιστορία.

Το ζευγάρι συνεχίζει μαζί σε ό,τι και αν κάνει, με τα επαγγελματικά τους να πηγαίνουν εξίσου πολύ καλά, κάτι που τους φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση (δείτε εδώ τη μεγάλη λαχτάρα, που πέρασαν πρόσφατα στο σπίτι τους).

«Έγινε η ελληνική τελετή στην εκκλησία που φυσικά ήθελε ο Μάριος, το παραδοσιακό και εγώ ήθελα… τα φιλαράκια! Είχαν έρθει όλοι οι φίλοι μου από την Αμερική για να κάνουμε τα pre-wedding πάρτι. Πραγματικά, άμα μας έβλεπες, όλοι με σκισμένα πουκάμισα γιατί έσκισα τα πουκάμισα σε όλους. Κάποια στιγμή μου την βάρεσε, ρε παιδί μου, και άρχισα να σκίζω πουκάμισα! Όλων των καλεσμένων, σε όλα τα αγόρια.

Ο κουμπάρας μου φόραγε μιας πολύ ακριβής μάρκας σετ, πάνω κάτω, του το έσκισα και η γυναίκα του μάζευε τα κουμπιά από την παραλία ένα ένα. Δεν θυμάμαι από που ξεκίνησε. Το έκανα σε έναν, έκανα μία χρατς και λέω «αχ αυτό ήταν τέλειο» και μετά πήγα και το έκανα σε όλους τους καλεσμένους. Δεν ήταν ούτε ένας άντρας με κλειστό πουκάμισο. Το ζήσαμε πάρα πολύ, χωρίς άγχος και ήμασταν πραγματικά σαν καλεσμένοι και εμείς. Κάτι που δεν το έχω ξανακούσει από κανένα άλλο ζευγάρι. Ότι δεν είχαμε ξανακάνει, το κάναμε εκείνο το βράδυ.

Άλλαξα στην εκκλήσία, στην παραλία, στην είσοδο και μετά στο πάρτι τέσσερις φορές. Το τέταρτο όμως είχε μια ουρά και το έσκισα άρα ήταν σαν πέμπτο. Και μετά κυκλοφορούσα με μια τρύπα τεράστια που φαινόταν από μέσα το βρακί μου! Σε όλο το πάρτι! Χιλιάδες άλλα πράγματα πήγαν λάθος εκείνη την ημέρα γιατί δεν είχα πάρει βοήθεια, παρά μόνο εκεί την ίδια μέρα, και τα είχα κάνει όλα μόνη μου.

Το αστείο ήταν πως με το που τελείωσε η τελετή στην εκκλησία, εγώ έφυγα χωρίς τον Καπότση, γιατί δεν ήξερα ότι πρέπει να φύγει η νύφη μαζί με τον γαμπρό. Πήρα το αμάξι και έφυγα. Επίσης ξέχασα να υπογράψω τα χαρτιά του γάμου. Κάποιος με πήρε τηλέφωνο και μου έλεγε έφυγες και ο Μάριος πού είναι; πρέπει να γυρίσεις πίσω. Γύρισα στην πίσω εκκλησία υπέγραψα τα χαρτιά και ούρλιαζα γιατί δεν ήξερα που είχε πάει», είχε πει η Κόνι Μεταξά για το γάμο της.

Ευχάριστα νέα για την Κόνι Μεταξά και το Μάριο Καπότση

Μέσα από πληροφορίες αγαπημένων προσώπων, που ζει και ξέρει πολύ καλά το ζευγάρι μέσα από όσα αναφέρει η Real news, έγινε γνωστό κάτι πολύ ευχάριστο για το κοινό τους μέλλον, που μόνο χαρά μπορεί να φέρει.

Πιο αναλυτικά, η εφημερίδα αναφέρει, πως τα παιδιά είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός παιδιού και μάλιστα σύντομα, αφού το 2023 θέλουν να είναι η χρονιά τους. Εμείς από τη μεριά μας να ευχηθούμε τα καλύτερα και με το καλό, ό,τι προγραμματίζουν.

Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρώτα Χριστούγεννα ως παντρεμένοι στο Λονδίνο: Μαγευτικές φωτογραφίες από την χλιδάτη ζωή των Μεταξά - Καπότση

«Χιλιάδες πράγματα πήγαν λάθος! Κυκλοφορούσα με μια...» - Τα ευτράπελα στον γάμο Κόνι Μεταξά και Μάριου Καπότση

Share