«Μια στρίγγλα είναι η Βίκυ, είναι ανυπόφορη πραγματικά» - Βγήκε στο πλατό του After Dark και έκραξε την Καγιά

«Δεν κάνει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Απολαυστικούς καλεσμένους που έκαναν πολλές αποκαλύψεις είχε ο Θέμης Γεωργαντάς στην εκπομπή του After Dark στο OPEN, το βράδυ της Κυριακής 29/1. Ανάμεσα τους και ένα πρόσωπο που μίλησε με αιχμηρά λόγια για αρκετά πρόσωπα, όπως η Βίκυ Καγιά.

Αυτός έκραξε την Βίκυ Καγιά στο After Dark

«Τον Αλέξη Παππά τον ξέρω από τότε που ξεκίνησε. Με τον Αλέξη έχω κάνει καμπάνια μαζί το 2004. Ο Αλέξης είναι ωραίο παιδί, έχει πολλή έπαρση, όχι απέναντι μου. Πιστεύει δηλαδή ότι είναι κάτι που δεν θα είναι ποτέ. Οπότε θα του έλεγα πως η κότα όταν πίνει το νερό κοιτάζει τον ουρανό», ανέφερε αρχικά.

«Αν έφτιαχνα μια επιτροπή στο GNTM θα έπαιρνα οπωσδήποτε τον Λάκη Γαβαλά γιατί θα παίζαμε καλό τένις. Και ο Λάκης είναι ανεξέλεγκτος οπότε μαζί μου θα ήταν τέλειο γιατί θα ήταν όλο χιούμορ, θα περνάγαμε ωραία. Την Βίκυ Καγιά, όπως είναι τώρα, αποκλείεται. Μια στρίγγλα είναι η Βίκυ! Προσπαθεί να κάνει την στρίγγλα! Όχι, είναι ανυπόφορη η Βίκυ πραγματικά. Την αγαπώ πολύ, το ξέρει αλλά είναι ανυπόφορη. Δεν κάνει η Βίκυ» πρόσθεσε, ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Δείτε και τα ασύλληπτα σχόλια που είχε κάνει για την Σοφία Χατζηπαντελή και είχαν γίνει viral.

Νίκος Αποστολόπουλος After Dark

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε για την Βίκυ Καγιά!

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη είχε μιλήσει το πρωί της Τετάρτης 2/11 και είχε αναφερθεί στο GNTM, τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Όλες οι εκπομπές είναι πολύ βαρετές. Το GNTM είναι πραγματικά βαρετό, δεν ενδιαφέρει κανέναν, δεν έχει σχέση με τη μόδα. Η Βίκυ Καγιά δεν είναι έτσι στη ζωή, είναι πολύ καλό παιδί, παίζει έναν ρόλο. Ο Καράβας όπου και να είναι, ίδιος είναι», είχε πει αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Για την δήλωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί bullying: «Είναι πολύ αόριστο, αυτό που είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ποιος της έκανε bullying; Η Ηλιάνα δεν έχει βρει ακόμη τον ρόλο της στην τηλεόραση».