Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την Τζούλια Κόλλια και τον Κωνσταντίνο Μακρυγιώργη - Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Δείτε τα στιγμιότυπα από το πάρτι της αποκάλυψης!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Τζούλια Κόλλια είναι μία από τις γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks. Η ίδια έκτοτε έμεινε αξέχαστη στο κοινό και πολύ πρόσφατα ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για εκείνη, αλλά και την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μακρυγιώργη, με τον οποίο είναι μαζί πάρα πολλά χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο διάστημα μετά την φαντασμαγορική πρόταση γάμου που της έκανε εκείνος, η influencer προχώρησε στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια).

Αυτό είναι το φύλο του μωρού της Τζούλιας Κόλλια

«Είμαστε 12 χρόνια μαζί. Περιμένουμε το πρώτο μας παιδί και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Από τις δύο πρώτες ημέρες είχα καταλάβει ότι ήμουν έγκυος. Έδωσα το τεστ εγκυμοσύνης στον σκύλο μας και το πήγε στον σύζυγο μου. Απ’ όταν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου, σταμάτησαν να με φλερτάρουν στα social media. Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε σε μία κηδεία», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Παρόλο που αυτή η περίοδος είναι αρκετά περίεργη για την Τζούλια Κόλλια, εξαιτίας των αρνητικών μηνυμάτων που δέχεται μετά την ανακοίνωση για την πιο ευχάριστη στιγμή της ζωής της, προσπαθεί να μένει μόνο στα θετικά που συμβαίνουν γύρω της και συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά της αγνοώντας τους κακοπροαίρετους.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες πραγματοποίησε και το πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου του μωρού της, μαζί με τον καλό της και δημοσίευσε στιγμιότυπα στο προφίλ της, με τους δυο τους να κόβουν την τούρτα, η οποία εν τέλει είχε μπλε χρώμα, φανερώνοντας πως περιμένουν αγοράκι.