Φωτογραφίες από την βίλα που θα κληρονομήσουν τα παιδιά της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Βρίσκεται στην Κηφισιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν καταφέρει, με κόπους δεκαετιών, να «χτίσουν» τη δική τους περιουσία, με τα παιδιά τους, Νίκο και Λυδία (δείτε πόσο κούκλα είναι η κόρη τους που πλέον έχει γίνει ολόκληρη κοπέλα) σίγουρα να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο μέλλον. Η οικεία παρουσιαστών, δε, στην Κηφισιά είναι κάτι που θα περάσει στα χέρια τους κάποια στιγμή.

Μια γκρι πολυτελής μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για τα δύο παιδιά τους με το τεράστιο σαλόνι να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal. Ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.

Η βίλα της οικογένειας Ευαγγελάτου

(δείτε εδώ κι άλλες φωτογραφίες από το σπίτι τους)

Το εξοχικό στην Χαλκίδα

Η γνωστή παρουσιάστρια παρέα με την οικογένειά της, λατρεύει να επισκέπτεται την Χαλκίδα, ειδικά για κοντινές και γρήγορες αποδράσεις, τα Σαββατοκύριακα ή ορισμένες αργίες.

Στον ελεύθερό της χρόνο μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια μπαίνει στην κουζίνα και ετοιμάζει λιχουδιές για να απολαύσουν όλοι, βλέποντας το απόλυτο γαλάζιο. Ανάμεσα στις διάφορες δημοσιεύσεις της, η ίδια μας έδειξε παλαιότερα την υπέροχη θέα που έχει το μπαλκόνι από το σπίτι της στην Χαλκίδα: Απέραντο μπλε, πολύ πράσινο, συνθέτουν ένα τοπίο για απόλυτη χαλάρωση.

Σπίτι τατιάνας στεφανίδου