Survivor All Star: «Είσαι για γέλια και...» - Το "άδειασμα" του Άρη Σοϊλέδη στον Σπύρο Μαρτίκα

Όλα όσα είπε στο αέρα του Πρωινό μας

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Είσαι για γέλια και...» - Το

Το πρωί της Δευτέρας (30/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε καλεσμένος ο Άρης Σοϊλέδης και μίλησε για τα όσα συνέβησαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης "έκραξε" χωρις να διστάσει τον Σπύρο Μαρτίκα για την "εξομολόγηση" του, στην αγαπημένη του Βρισηίδα Ανδριώτου.

Επιπλέον, ο Άρης Σοϊλέδης είναι από τους ανθρώπους που δεν έχει πρόβλημα να πει κάτι που τον ενοχλεί δημόσια, όπως έχει ξανακάνει στο παρελθόν, σχετικά με τον φαρμακοποιό και είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, που σχετίζονταν ξανά με την συμπεριφορά του και πιο συγκεκριμένα με την πονηριά και την αδιακρισία του (δείτε την εδώ).

Διαβάστε επίσης: Survivor all star: «Παλεύω για τη Βρισηίδα μου που...» - Έτοιμος να καταρρεύσει ο Μαρτίκας

Το ξεμπρόστιασμα του Σοϊλέδη στον Μαρτίκα για το Survivor All Star

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής και πρώην φιναλίστ του Survivor σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης, κάνοντας προσωπική επίθεση στον Σπύρο Μαρτίκα για όσα ψευδή διέδιδε για τον ίδιο μέσα από το παιχνίδι.

«Αυτός ο άνθρωπος δημιουργεί καταστάσεις, τις οποίες τις βγάζει προς τα έξω για να μείνει στο παιχνίδι, γιατί μέσα απ’ αυτό μπορεί να παραμείνει. Αγωνιστικά δεν μπορεί να παραμείνει, καλώς ή κακώς, και δημιουργεί πράγματα» ανέφερε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

«Δημιούργησε μία δική μου εικόνα περσινή, η οποία δεν είμαι εγώ. Όταν βγαίνεις και λες στον κόσμο, που περνάει δύσκολα οικονομικά, ότι ο Άρης θέλει να πάρει το έπαθλο για να πάει να αγοράσει βίλα, που δεν το έχω πει ποτέ, είσαι για γέλια» τόνισε αμέσως μετά ο γνωστός ποδοσφαιριστής.

«Εννοείται ότι μου στοίχισε, πάρα πολύ μου στοίχισε» παραδέχεται ο Άρης Σοϊλέδης και προσθέτει: «Ήμουν κι εγώ μία έντονη προσωπικότητα αλλά δε μπορείς να λες ψέματα και να δημιουργείς εντυπώσεις στον κόσμο. Δεν ασχολήθηκα καν μαζί του».

Όσον αφορά για την ενδεχόμενη είσοδό του στο Survivor, ο Άρης Σοϊλέδης ξεκαθαρίζει: «Δεν μπορώ να πω τίποτα. Αν θέλετε, ρωτήστε την παραγωγή. Εμένα δεν μου έχει γίνει καμία κρούση, κανένα τηλέφωνο. Υπό προϋποθέσεις θα μπορούσα να πάω, ναι».

επιπλέον, ο Άρης Σοϊλέδης δεν μπορούσε να μην πετάξει την σπόντα του σχετικά με το σχόλιο του Σπύρου Μαρτίκα που αναφέροντας στο φαγητό και τις κλεψιές.