«Τραγικός απλά»: Η ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη για τα σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor All Star

Τον "πετσόκοψε" για τα καλά!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Τραγικός απλά»: Η ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη για τα σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor All Star

Άλλο ένα επεισόδιο για το Survivor All Star είδαμε το βράδυ της Κυριακής (15/1), που οι παίκτες έδωσαν για ακόμη μια φορά, τον καλύτερο τους εαυτό στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και το έπαθλο του φαγητού (δείτε εδώ ποια ομάδα κέρδισε και πήγαν στο συμβούλιο σαν θεατές).

Ακόμη, είδαμε τον Σάκη Κατσούλη να κάνει μια "φάουλ" κίνηση που δεν μπορούσε να μην σχολιαστεί (δείτε εδώ τι έκανε), αλλά ο Σπύρος Μαρτίκας που ξεκίνησε να ρίχνει "λάσπη" στον Κωνσταντίνο Βασάλο για τις κλίκες που έχει δημιουργήσει εναντίον ενός παίκτη (δείτε εδώ ποιου).

Η ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη

Ο Άρης Σοϊλέδης, γνωστός για το ότι δεν διστάζει καθόλου να μιλήσει έξω από τα δόντια έδωσε μια απάντηση στα όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας και δεν τον λυπήθηκε καθόλου.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, έγρεψε στην λεζάντα: «"Με ρώτησε ο Λιανός για την Βρισηίδα" Ας απαντήσω εγώ κάτι άλλο να ανακατέψω την αντίπαλη ομάδα να τσακωθούν. Και να ανοίξω κ ένα άλλο θέμα για να ξεχαστεό το ότι δεν ακολούθησα την γυναίκα μου».

Η ανάρτηση του Άρη Σοιλέδη

Τι συμβαίνει με τον Σπύρο Μαρτίκα και έχει πέσει πολύ η ψυχολογία του

Τι κι αν οι χρήστες του Twitter και συνεπώς οι τηλεθεατές του Survivor All Star εντόπισαν ήδη το νικητή του φετινού ριάλιτι (δείτε εδώ ποιος είναι) το πρόσωπο που θα απασχολήσει περισσότερο τις επόμενες μέρες είναι ο Σπύρος Μαρτίκας κι αυτό γιατί η ζωή θα του παίξει... άσχημο παιχνίδι.

Ο γνωστός φαρμακοποιός ταξίδεψε για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο μόνο που τώρα δεν ήταν μόνος, είχε στο πλευρό του την αγαπημένη του, την σύντροφό του, Βρισηίδα Ανδριώτου. Μπορεί να έφτασαν μαζί στο νησί αλλά ο Ατζούν είχε άλλα σχέδια γι' αυτούς και κάπως έτσι τους χώρισε. Όλοι θυμόμαστε την αντίδραση του μοντέλου όταν συνειδητοποίησε πως θα είναι σε ξεχωριστή παραλία με τον άντρα της ζωής της.

Τέλος πάντων, τι να γίνει; Έπρεπε να το αποδεχτούν! Δυο ημέρες έχουμε δει εμείς στον Άγιο Δομίνικο αλλά οι παίκτες που βρίσκονται εκεί έχουν ζήσει δυο παραπάνω αφού φέτος τα γυρίσματα έχουν απέχουν μόνο μια μέρα από την πραγματικότητα. Σε αυτή την μια ημέρα, όμως, έχει γίνει ο κακός χαμός. Όπως σας αποκαλύψαμε εδώ και λίγες ώρες η Βρισηίδα Ανδριώτου βρίσκεται εκτός παραλίας λόγω προβλήματος υγείας αλλά και ψυχολογικού. Είναι πολύ δύσκολες οι καταστάσεις στις οποίες έπρεπε να ανταπεξέλθει και ο οργανισμός της δεν άντεξε να το ζήσει αυτό για δεύτερη φορά.

Η απόφασή της, όμως, να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα «τσάκισε» τον σύντροφό της Σπύρο. Σύμφωνα με τα όσα μας μετέφερε η πηγή μας ο Σπύρος πια έχει χάσει τον ύπνο του. Τρελαίνετε που ξέρει πως η Βρισηίδα δεν είναι καλά και δεν θα μαθαίνει νέα της συνεχώς. Οι δυο τους εδώ στην Ελλάδα ήταν αχώριστοι αφού τον τελευταίο καιρό έμεναν και μαζί (δείτε εδώ φωτογραφίες από το νέο τους σπίτι) οπότε αυτή η απόσταση τους φαίνεται πολύ έντονα.

Ωστόσο, ο φαρμακοποιός δεν έχει σκοπό να την ακολουθήσει πίσω για κανένα λόγο. Θα μείνει εκεί να παλέψει μέχρι τέλους. Είναι δυνατός οπότε θα καταφέρει να τιθασεύσει τα συναισθήματά του.