«Θα κάνουμε καλύτερη τηλεόραση αν σταματήσουμε να...» - Οι "σπόντες" της Ναταλίας Γερμανού για τον Νίκο Μουτσινά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μίλησε "ανοιχτά" για όλα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα κάνουμε καλύτερη τηλεόραση αν σταματήσουμε να...» - Οι

Η Ναταλία Γερμανού ανανέωσε το συμβόλαιό της με το κανάλι του ALPHA (δείτε εδώ την ανακοίνωση του σταθμού) και η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα την πλησίασε για να αποσπάσει μερικές δηλώσεις της. Φυσικά, η συζήτηση δεν περιορίστηκε μόνο στην επαγγελματική της εξέλιξη, αλλά η παρουσιάστρια έφτασε να μιλά για την Μαρία Μπακοδήμου, για την συνέντευξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (δείτε εδώ τα εξευτελιστικά σχόλια που δέχθηκε), αλλά και για τις κόντρες που υπάρχουν ανάμεσα σε διάφορα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Στην συνέχεια, μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να σχολιάσει όλα όσα ειπώθηκαν, αλλά στην προσπάθειά της να αποθεώσει την συνάδελφό της, κατέληξε να "αδειάζει" τις παρουσιάστριες του MEGA.

Άκρως αποκαλυπτική η Ναταλία Γερμανού

«Έγινε η ανανέωση και – πρώτα ο Θεός – θα είμαστε στον Alpha για άλλα δύο χρόνια. Η ωραία παρέα δεν αλλάζει, δεν την πειράζεις. Οπότε, όσο περνάει από το δικό μου χέρι, δεν θέλω να αλλάξω τίποτα. Τα παιδιά όμως μιλάνε μόνα τους με το κανάλι, εκείνοι κάνουν τις συμφωνίες τους», δήλωσε αρχικά για την πορεία της εκπομπής της, ενώ παραδέχθηκε πως της έγιναν κι άλλες προτάσεις.

«Υπάρχει περίπτωση να κάνω και κάτι ακόμη εκτός από το Καλύτερα, αλλά δεν είναι κάτι χειροπιαστό που να μπορώ να το ανακοινώσω», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σε ερώτηση για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, με την οποία βρέθηκαν απέναντι στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν, τόνισε: «Η Μαρία εμένα μου αρέσει πάρα πολύ ως παρουσιάστρια. Την ημέρα που αρρώστησα είδα την εκπομπή της και μου άρεσε. Δεν θα κρίνω εγώ την απόφαση ενός σταθμού να αλλάξει ώρα προβολής σε μία εκπομπή, εμένα μου αρέσει».

«Είχα πάρα πολύ άγχος, γιατί ήταν επιλογή του αυτή η επίσκεψη. Ο ίδιος ήταν πολύ χαλαρός και γρήγορα με παρέσυρε κι εμένα σε πιο χαλαρούς… παλμούς», απάντησε έπειτα για την συνέντευξη με τον Πρωθυπουργό, εξηγώντας ότι έχουν υπάρξει δύσκολοι καλεσμένοι, αλλά μετά από μία τέτοια συνέντευξη νιώθει πως φεύγει καλύτερη.

Τέλος, όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει την "διαμάχη" ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Νίκο Μουτσινά, η παρουσιάστρια έστειλε το δικό της γενικότερο μήνυμα: «Πάντα απορούσα γιατί πρέπει όλοι μας να σχολιάζουμε πράγματα που αφορούν άλλους ανθρώπους. Εγώ δεν είμαι υπέρ αυτής της άποψης και πιστεύω ότι όλοι μας θα κάνουμε καλύτερη τηλεόραση αν σταματήσουμε να ασχολούμαστε με πράγματα που δεν μας αφορούν».