«Θα πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί» - Η σπάνια εξομολόγηση του Σταύρου Θεοδωράκη για την περιπέτειά του με τον καρκίνο

«Με είχε πληγώσει ο θάνατος του πατέρα μου που έφυγε 62 χρονών»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί» - Η σπάνια εξομολόγηση του Σταύρου Θεοδωράκη για την περιπέτειά του με τον καρκίνο

Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος, ο οποίος κάποια στιγμή στην καριέρα του αποφάσισε να κάνει μία στροφή και να μπει στο μονοπάτι της πολιτικής. Πλέον, δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό το κομμάτι και επιθυμεί να πραγματοποιεί συνεντεύξεις που "μένουν" στο μυαλό του κοινού, όπως αυτή κατά την οποία η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπό της μετά την επίθεση με βιτριόλη.

Ο ίδιος, λοιπόν, το απόγευμα της Δευτέρας 30/1 βρέθηκε ως καλεσμένος αυτή τη φορά στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μίλησε για τα βιώματά του, ωστόσο δεν έμεινε μόνο στο επάγγελμά του, αλλά μίλησε και για πιο προσωπικά ζητήματα, όπως είναι η περιπέτειά του με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη του Σταύρου Θεοδωράκη για την περιπέτειά του με τον καρκίνο

«Η περιπέτεια με τον καρκίνο ήρθε πολύ απότομα. Θα πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Έκανα ως αρχηγός περιοδείας μια επίσκεψη στο Γενικό Ναυτικό Νοσοκομείο και μου λέει ένας νεαρός γιατρός να κάνουμε ένα τεστ. Δε ξέρω γιατί μου το είπε. Μου λέει, “έχεις κάνει PSA τώρα τελευταία;”, “άσε με τώρα του λέω”. Με έβαλε με το ζόρι μέσα.

Με πήρε την επόμενη μέρα και μου λέει να πάω να ξανακάνω την εξέταση γιατί έχει γίνει λάθος, είναι ένα νούμερο λέει που δε μπορεί να υπάρχει. Πήγα την επόμενη μέρα, έκανα ξανά εξετάσεις. Ήταν ένας καρκίνος πολύ επιθετικός αλλά τώρα όλα είναι καλά. Δεν πιστεύω στο θεϊκά, ότι κάποιο χέρι τον έβαλε. Αλλά αυτός είναι ένας άνθρωπος που μου θύμισε αυτό που πρέπει να θυμίζουμε σε όλους, πρέπει μετά από μια ηλικία αυτά να τα ελέγχουμε», εξομολογήθηκε αρχικά.

Όσο για το πώς άλλαξε όλο αυτό τη ζωή του, είπε: «Αυτό δεν άλλαξε ιδιαίτερα το αξιακό μου σύστημα γιατί λίγο καιρό πριν με είχε πληγώσει ο θάνατος του πατέρα μου που έφυγε 62 χρονών. Ήξερα ότι ο θάνατος είναι κάτι που υπάρχει εκεί στη γωνία και μας απειλεί όλους. Επηρεάστηκε η ζωή μου από αυτό αλλά δεν έχω καταφέρει να αλλάξω το μόνιμο άγχος που έχω για τη ζωή».