Περίοδος αλλαγών για τον Βαγγέλη Σερίφη - Τι συνέβη με τον σύζυγο της Κατερίνας Στικούδη

Ευχάριστα νέα για την οικογένεια!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι τελευταίες ημέρες είναι μέρες αναταραχών, καθώς πλησιάζει η περίοδος των εθνικών εκλογών και κάθε κόμμα προετοιμάζεται για να μπορεί να προσελκύσει το κοινό του. Πολλοί είναι οι διάσημοι οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά σε όλο αυτό και έχουν θέσει υποψηφιότητα σε διάφορες θέσεις, φανερώνοντας με αυτό τον τρόπο ποιους υποστηρίζουν (δείτε εδώ για ποια θέση είναι υποψήφιος ο Γιώργος Τσαλίκης, αλλά και ο Γρηγόρης Λέων που "μάχεται" ενάντια στην Μαρίνα Πατούλη).

Την Δευτέρα 30/1, όμως, ανακοινώθηκε πως και η οικογένεια της Κατερίνας Στικούδη μπαίνει στο "παιχνίδι" της πολιτικής. Πιο συγκεκριμένα, ο επί πέντε χρόνια σύζυγός της και γνωστός καλλιτέχνης από τον χώρο της ραπ μουσικής, Βαγγέλης Σερίφης, έθεσε υποψηφιότητα για το ΚΚΕ. Μαζί του υπάρχουν κι άλλα ονόματα από τον χώρο της υποκριτικής, της δημοσιογραφίας, αλλά και του συγγραφικού χώρου, με την λίστα να μεγαλώνει.

Υποψήφιος του ΚΚΕ ο Βαγγέλης Σερίφης

Αναλυτικά οι υποψήφιοι και η περιφέρεια που θα είναι υποψήφιοι:

Βαρδαρός Λεωνίδας, σκηνοθέτης, στη Σάμο.

Γερασιμίδου Ελένη, ηθοποιός, στην Ανατολική Αττική.

Καφαντάρη Λίλα, ηθοποιός, στην Κορινθία.

Νικολαΐδου Εύα, δημοσιογράφος και συγγραφέας, στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Παπαζαχαριάκης Γιάννης, μουσικοσυνθέτης, στον Βόρειο Τομέα Αθήνας.

Παρασκευόπουλος Βασίλης, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, μουσικός φιλαρμονικής ορχήστρας, στον Βόρειο Τομέα Αθήνας.

Σερίφης Βαγγέλης, μουσικός παραγωγός και εκπαιδευτικός, στον Δυτικό Τομέα Αθήνας.

Τζουμάκης Δημήτρης, ηθοποιός, στην Μαγνησία.

Τριανταφυλλίδης Κώστας, τραγουδιστής, στην Κοζάνη.

Υπενθυμίζεται πως το ΚΚΕ ήδη έχει ανακοινώσει για τα ψηφοδέλτιά του τη Σεμίνα Διγενή, τον Παύλο Ορκόπουλο και τον Διονύση Τσακνή.

Ετοιμάζουν, όμως, και κάτι άλλο μαζί

Οι κάμερες που βρέθηκαν στα γενέθλια του συζύγου της Κατερίνας Στικούδη και κατέγραψαν τα όσα σημειώθηκαν, τους απέσπασαν και δηλώσεις.

Από πλευρά της η τραγουδίστρια, μίλησε για τα σενάρια που θέλουν το J2US να ξαναεπιστρέφει την άνοιξη: «Έχει αφήσει ερωτηματικό ο Νίκος Κοκλώνης ότι μπορεί να επιστρέψει πολύ άμεσα. Μπορεί να είναι και all star J2US. Ό,τι ακούτε εσείς, ακούμε και εμείς».

Στην ερώτηση αν θα παρουσιάζει τα backstage και στον επόμενο κύκλο: «Όπου περνάω ωραία γιατί να μην το ξανακάνω. Με τον Νίκο και όλη την παρέα περνάω πάρα πολύ όμορφα. Θα δούμε».

Στις κοινές τους ωστόσο δηλώσεις, αποκάλυψαν για πρώτη φορά ότι έχουν δεχτεί πρόταση για να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή. Μπορεί ο Βαγγέλης Σερίφης να το αρνήθηκε, η Κατερίνα Στικούδη όμως το αποκάλυψε, με τους δυο τους να έχουν μια αμήχανη αλλά χιουμοριστική στιγμή (δείτε ποιες εκπομπές θα ήθελαν να παρουσιάσουν).