Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Τσαλίκη - Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου

Η ανάρτησή του στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι ένας τραγουδιστής με έντονη προσωπικότητα και εξαιτίας αυτής, αλλά και φυσικά των τραγουδιών του με τα οποία κρατά συντροφιά στο κοινό όλα αυτά τα χρόνια, έχει αγαπηθεί πολύ και έχει δημιουργήσει μία πολύ όμορφη σχέση με τους πιστούς ακόλουθούς του.

Το όνομα του ίδιου έχει αναμειχθεί σε μία κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα, ενώ πρόσφατα έγινε viral λόγω του περιστατικού σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε, καθώς έπεσε ο πολυέλαιος μπροστά στους θαμώνες και εκείνος αστειευόταν και δεν είναι μόνο αυτό, αφού έγινε μέχρι και πωλητής hot dog.

Τι συνέβη με τον Γιώργο Τσαλίκη

Ο τραγουδιστής, παρόλα αυτά, έχει το μυαλό του σε άλλα πράγματα. Την Πέμπτη 26/1 ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικά ευχάριστα νέα για εκείνον και την οικογένειά του, τα οποία αφορούν την σχέση του με την πολιτική, εμμέσως.

Στις εκλογές του 2019 είχε αναδειχθεί δεύτερος σε ψήφους στο Δήμο Περιστερίου και μέχρι πρότινος είχε τη θέση του Αντιδήμαρχου Πολιτισμού και Κέντρων Φιλίας Περιστερίου, αλλά αυτή τη φορά, φαίνεται πως θα διεκδικήσει και πάλι την ψήφο των πολιτών στο Περιστέρι, ως δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Ανδρέα Παχατουρίδη, ωστόσο, θέτοντας την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

«Προχωράμε! Άλλα 5 χρόνια με τον Ανδρέα στο Περιστέρι! Δηλώνω παρών και στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση και την πρόθεση μου να συνεχίσω αν μου δώσετε την ευκαιρία να είμαι ξανά δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο που έχει κάνει το Περιστέρι πρωτεύουσα δύναμη στη Δυτική Αττική και πρότυπο Δήμου για όλη την Ελλάδα! Θέλω να συνεχίσω να προσφέρω στο Περιστέρι που αγαπώ!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του και πλήθος κόσμου έσπευσε να δείξει την στήριξή του μέσα από τα σχόλια, που έπεσαν "βροχή" στην ανάρτησή του.

Γιώργος Τσαλίκης
Instagram / Γιώργος Τσαλίκης