«Έχω δεχτεί πρόταση γάμου αλλά...»: Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Μαυρομάτη για τις ερωτικές δεσμεύσεις

«Μάλλον αυτή η λειτουργία του υπογράφουμε χαρτιά»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Έχω δεχτεί πρόταση γάμου αλλά...»: Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Μαυρομάτη για τις ερωτικές δεσμεύσεις

Το βράδυ της Δευτέραςν (30/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε καλεσμένη εκτός από την Άση Μπήλιου (δείτε εδώ τα όσα αποκάλυψε) και η Ηλιάνα Μαυρομάτη. Η γνωστή ηθοποιούς, που την απολαμβάνουμε σε καθημερινή βάση στην δραματική σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει» μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στις σχέσεις και τις δεσμέύσεις.

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη πριν από λίγο καιρό, σε άλλη συνέντευξη είχε μιλήσει για τον πατέρα της και πόσο της στοίχησε που χάθηκε, καθώς και το πόσο σημαντική ήταν η παρουσία του στην ζωή της, την συγκεκριμένη στιγμή (δείτε εδώ τα λόγια της).

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Μαυρομάτη για τις δεσμεύσεις και όχι μόνο

Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις προτάσεις γάμου που έχει δεχθεί και τον λόγο που φοβάται μια τέτοιου είδους δέσμευση.

«Ναι μου έχουν κάνει πρόταση γάμου κι έχω δεχτεί, αλλά φεύγω. Νομίζω με το που μπαίνει αυτό το ζήτημα να δεσμευτώ με αυτόν τον τρόπο… Μάλλον αυτή η λειτουργία του υπογράφουμε χαρτιά και δεσμευόμαστε ότι ενώπιον θεών κι ανθρώπων, θα είμαστε για πάντα μαζί» ανέφερε η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

«Το χειρότερο είναι που δεν χωρίζουν για να μην στενοχωρήσουν τους γονείς, τους συγγενείς, τους γείτονες και την κοινωνία. Αγία ελληνική οικογένεια» πρόσθεσε η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ηλιάνα Μαυρομάτη είχε μιλήσει πριν από καιρό στην εφημερίδα espresso και εξομολόγήθηκε μερικές προσωπικές πληροφορίες για τους συντρόφους της.

«Όσο αφορά τη Ζέτα, που υποδύομαι στο σίριαλ, είναι μια γυναίκα μεσοαστικής καταγωγής με το όνειρο να γίνει τραγουδίστρια. Ερωτεύτηκε παράφορα έναν κακοποιητικό σύντροφο και μετά από ένα μοιραίο γεγονός βρίσκει καταφύγιο στην επαρχία για να επιζήσει. Με την Ζέτα έχω πολλά κοινά, σπάνια ταυτίζομαι τόσο πολύ με μια ηρωίδα.

Έκανα κι εγώ την επανάστασή μου από νωρίς κι ήταν άγρια. Ήθελα από μικρή να στέκομαι μόνη μου στα πόδια μου κι οι γονείς μου είχαν την ίδια άποψη. Δεν έχω κακοποιηθεί σε τέτοιο σημείο ποτέ, αλλά έχω υπάρξει με συντρόφους που με έχουν στριμώξει ψυχολογικά και συναισθηματικά. Σε λίγες ερωτικές μου σχέσεις έχουν λειτουργήσει ομαλά τα πράγματα».