Άση Μπήλιου: «Όταν έχασα την μητέρα μου, ήξερα μόνο να...» - Με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τους βιολογικούς της γονείς

Όλα όσα είπε στο The 2night Show

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Άση Μπήλιου: «Όταν έχασα την μητέρα μου, ήξερα μόνο να...» - Με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τους βιολογικούς της γονείς

Το βράδυ της Δευτέρας (30/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «The 2 night Show» βρέθηκε καλεσμένη η Άση Μπήλιου. Η γνωστή αστρολόγος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την παιδική της ηλικία και την οικογένεια της, αλλά και τους βιολογικούς της γονείς. Βέβαια, η Άση Μπήλιου γνωρίζοντας ότι είναι υιοθετημένη, δεν είχε την ανάγκη να ψάξει τους βιολογικούς της γονείς, κάτι που έκαναν αυτοί με τα χρόνια.

Επιπλέον, στην ίδια συνέντευξη ο παρουσιαστής της βραδινής ζώνης του ΑΝΤ1 της ζήτησε συγνώμμη (δείτε εδώ τον λόγο).

Η εξομολόγηση της Άση Μπήλιου για την οικογένεια και πιο συγκεκριμένα την μητέρα της

Την Άση Μπήλιου φιλοξένησε ο παρουσιαστής της βραδινής ζώνης του ΑΝΤ1 και μίλησε για το γεγονός ότι είναι υιοθετημένη και το αν κατάφερε να συγχωρήσει τους βιολογικούς της γονείς.

«Υιοθετήθηκα 3 ημερών και το έμαθα στα 16. Το κορυφαίο κι αυτό που με καθόρισε είναι ότι έχασα τους θετούς μου γονείς, τους οποίους τους είχα και μου είχαν απεριόριστη αγάπη. Ο μπαμπάς πέθανε όταν ήμουν μικρή. Ειδικά ο θάνατος της μαμάς μου είναι αυτό που ονομάζω τα πέτρινα χρόνια. Το ότι έμαθα ότι υιοθετήθηκα, με ζόρισε επειδή ήμουν μικρή.

Είμαι από αυτούς που δεν έψαξε τους βιολογικούς γονείς. Στην δική μου περίπτωση, επειδή ένιωθα τόση αγάπη από τους γονείς μου, δεν υπήρχε κάποιο κενό που να ήθελα να γεμίσει. Με έψαξαν αργότερα εκείνοι. Βέβαια, η μητέρα μου, επειδή καταλάβαινε ότι θα «φύγει» κι ήμουν μικρή, μου έλεγε αν θες για να μην μείνεις μόνη σου να πας και της είχα πει τι είναι αυτά που λες; Για εμένα είσαι η μοναδική μητέρα» είπε αρχικά η Άση Μπήλιου συγκινημένη.

Όταν έχασα στα 18 την μητέρα μου, ήξερα μόνο να διαβάζω. Έπρεπε να μάθω να δουλεύω για να σπουδάσω, να πληρώνω λογαριασμούς γιατί δεν ήμουν κι από πλούσια οικογένεια. Έγινα ενήλικας πολύ γρήγορα. Έχω κάνει δουλειά και το κομμάτι της απόρριψης, όταν ξέρεις ότι σε δίνουν, δέχεσαι μια απόρριψη μόλις έχεις έρθει στον πλανήτη. Πρέπει να το διαχειριστείς μόνος σου, αλλά με βοήθεια γίνεται ακόμα καλύτερα. Εγώ ζήτησα αυτήν την βοήθεια και την έλαβα και τους έχω συγχωρήσει απόλυτα. Ίσα ίσα ευχαριστώ που με έδωσαν σε αυτήν την οικογένεια. Μολονότι τους έχασα νωρίς, πήρα όλα αυτά τα εφόδια. » πρόσθεσε η Άση Μπήλιου για τους βιολογικούς της γονείς.

Η συνέντευξη της Άσης Μπήλιου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου