«Ξέρω ότι το δικό σου πρόβλημα...» - Η δημόσια συγγνώμη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην Άση Μπήλιου

Τι συνέβη μεταξύ τους στο MEGA;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ξέρω ότι το δικό σου πρόβλημα...» - Η δημόσια συγγνώμη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην Άση Μπήλιου

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Άση Μπήλιου το βράδυ της Δευτέρα 30/1. Η αγαπημένη αστρολόγος είχε μια πολύ όμορφη συζήτηση με τον παρουσιαστή, Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην υιοθεσία της και πως έμαθε την αλήθεια - δείτε εδώ, ενώ μίλησαν και για την συνεργασία τους στο MEGA.

Οι δυο τους είχαν εργαστεί μαζί στην πρωινή εκπομπή του σταθμού "Όμορφος κόσμος το πρωί" που διήρκησε για 6 περίπου τηλεοπτικές σεζόν.

Η δημόσια συγγνώμη του Αρναούτογλου στην Μπήλιου

«Ξέρω ότι το δικό σου πρόβλημα με εμένα ήταν ότι δεν εκτίμησα ποτέ τόσο πολύ τα ζώδια, ενώ πάντα με το που έλεγες τα ζώδια ο κόσμος καθόταν και σε έβλεπε πάρα πολύ. Εγώ θα σου ζητήσω δημοσίως συγγνώμη. Δεν μπορούσα να τα καταλάβω, αλλά το δικό μου λάθος και για αυτό σου ζητώ συγγνώμη είναι ότι από την ώρα που τα έχεις, πρέπει να τα σεβαστείς.

Οπότε όταν λίγο αργότερα είδα ότι είχες την δική σου εκπομπή και τον χρόνο σου, πρέπει να σου πω ότι ομολογουμένως το χαιρόμουν πάρα πολύ που απολάμβανες μετά από τόσο κόπο αυτό που ήθελες τόσο πολύ» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

H εξομολόγηση για το θάνατο της μητέρας της

Στην συνέχεια, δεν δίστασε να μιλήσει με πολύ συγκινητικά λόγια για την απώλεια της μητέρας της.

«Όταν έχασα στα 18 την μητέρα μου, ήξερα μόνο να διαβάζω. Έπρεπε να μάθω να δουλεύω για να σπουδάσω, να πληρώνω λογαριασμούς γιατί δεν ήμουν κι από πλούσια οικογένεια. Έγινα ενήλικας πολύ γρήγορα. Έχω κάνει δουλειά και το κομμάτι της απόρριψης, όταν ξέρεις ότι σε δίνουν, δέχεσαι μια απόρριψη μόλις έχεις έρθει στον πλανήτη. Πρέπει να το διαχειριστείς μόνος σου, αλλά με βοήθεια γίνεται ακόμα καλύτερα. Εγώ ζήτησα αυτήν την βοήθεια και την έλαβα και τους έχω συγχωρήσει απόλυτα. Ίσα ίσα ευχαριστώ που με έδωσαν σε αυτήν την οικογένεια. Μολονότι τους έχασα νωρίς, πήρα όλα αυτά τα εφόδια» εξομολογήθηκε η Άση Μπήλιου για τους βιολογικούς της γονείς.