Το ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον αέρα του Super Κατερίνα - Ευχάριστα νέα για την Ναταλί Κάκκαβα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας βρίσκεται καθημερινά στην παρέα της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, ωστόσο η σύζυγός του, Ναταλί Κάκκαβα, με την οποία προηγουμένως είχαν μαζί εκπομπή, φέτος απέχει από το "γυαλί" (δείτε εδώ την απώλεια που τους "μαύρισε" την Πρωτοχρονιά). Πολλοί μπορεί να θεωρούσαν πως δεν της έγινε κάποια πρόταση πέρα από το J2US, αλλά εκείνη έχει άλλα σχέδια (δείτε εδώ την γκάφα της που την έκανε να κοκκινίσει ολόκληρη).

Ο καλός της σύντροφος έκανε γνωστά τα ευχάριστα όσο βρισκόταν στον αέρα, εξηγώντας πως η γυναίκα της ζωής του έχει θέσει υποψηφιότητα στον Δήμο Σαρωνικού. Μάλιστα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως εκεί βρίσκεται και η νονά του δημοσιογράφου, τονίζοντας πως η μάχη θα είναι δύσκολη.

Υποψήφια στον Δήμο Σαρωνικού η Ναταλί Κάκκαβα

«Το θέμα δεν είναι πού έχεις γεννηθεί, είναι πόσο αγαπάς την περιοχή κι αν είσαι ενεργός στην περιοχή που ζεις και μεγαλώνεις τα παιδιά σου. Δεν θα κατέβω εγώ αλλά η Ναταλί στον Δήμο Σαρωνικού», αποκάλυψε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Το ξέρω ότι θα βγει και μακάρι να βγει για να κάνει και δουλειά. Έτσι είναι, πόσο αγαπάς την περιοχή, αν είναι τα παιδιά, οι δουλειές και το σπίτι σου εκεί. Γιατί είναι πολλοί που έχουν γεννηθεί εκεί αλλά… και τι έγινε; Το θέμα είναι να κάνεις το καλύτερο και το καλύτερο και το καλύτερο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Μιλάμε για έναν Δήμο διαμάντι. Είναι και η νονά σου εκεί ακόμα υποψήφια. Δεν ξέρω αν θα βάλει με τη Ναταλί», είπε κλείνοντας στην Κατερίνα Καινούργιου ο ίδιος.